Teologisk Forum er en arbejdsgruppe i Baptistkirken i Danmark. Arbejdsgruppen tager aktuelle emner op til diskussion på foranledning af henvendelser fra menighederne og enkeltpersoner. Derudover står Teologisk Forum for formidling af materiale med interesse for danske baptister og andre, herunder dansk baptisthistorie og teologi.

Teologisk Forum består af:

• Johannes Aakjær Steenbuch (formand)
  • Bent Hylleberg
  • Simon Würtz Krath-Andersen
  • Torben Andersen

Kontakt teologisk forum: jas@baptisthistorie.dk

Læs også: Teologisk Forum på baptist.dk

Teologisk Forums hjemmesider

www.baptisthistorie.dk indsamler og beskriver skrevne kilder af og om danske baptister siden 1839.

www.anabaptist.dk fortæller historien om reformationstidens radikale i anledning af reformationsjubilæet 2017.

www.liturgi.dk indeholder materiale og artikler om gudstjenesten.

Papirer fra Teologisk Forum

Ledere og lederskab vedrørende menighedsledelse i lyset af bibelske begreber om tjeneste og ledelse.

Samtaleoplæg fra Teologisk Forum vedrørende homoseksuelles plads i menigheden, februar 2012.

Artikler fra Teologisk Forum

Hvad skal vi med historien? Om danske baptisters rødder – Johannes Aakjær Steenbuch

Er danske baptister ‘lutherske baptister’? – Bent Hylleberg

Hvad betyder reformationen for danske baptister?Johannes Aakjær Steenbuch og Simon Würtz Krath-Andersen