Arbejdsgruppen tager aktuelle emner op til diskussion på foranledning af henvendelser fra menighederne og enkeltpersoner. Derudover står Teologisk Forum for formidling af materiale med interesse for danske baptister og andre, herunder dansk baptisthistorie og teologi.

Læs også: Teologisk Forum på baptist.dk

Teologisk Forum består af

Fra venstre: Bent, Christian, Johannes, Bodil og Thai

• Johannes Aakjær Steenbuch (formand)
  • Bent Hylleberg
  • Bodil Højbak Møller
  • Christian Bylund
  • Thai Hon Thin Tuep

Websider

www.baptisthistorie.dk indsamler og beskriver skrevne kilder af og om danske baptister siden 1839.

www.anabaptist.dk fortæller historien om reformationstidens radikale i anledning af reformationsjubilæet 2017.

www.liturgi.dk indeholder materiale og artikler om gudstjenesten.

Bøger

Perspektiver på den kristne dåb (Forlaget Apophasis 2018)

Anabaptist! Udvalgte tekster af reformationstidens døbere (Forlaget Apophasis 2017)

Kun nåde – udvalgte tekster af P. Olsen (Forlaget Apophasis 2016)

Papirer

Ledere og lederskab vedrørende menighedsledelse i lyset af bibelske begreber om tjeneste og ledelse.

Samtaleoplæg fra Teologisk Forum vedrørende homoseksuelles plads i menigheden, februar 2012.

Artikler

Hvad skal vi med historien? Om danske baptisters rødder – Johannes Aakjær Steenbuch

Er danske baptister ‘lutherske baptister’? – Bent Hylleberg

Hvad betyder reformationen for danske baptister?Johannes Aakjær Steenbuch og Simon Würtz Krath-Andersen