Salg af bøger

Føltveds Forlag udgav i mange år bøger i baptist-regi, og efter lukningen i midten af 00’erne overtog BaptistKirken nogle titler fra forlaget.

Disse bøger samt nogle senere udgivelser kan købes ved henvendelse til info@baptistkirken.dk eller 3259 0708. Ud over bøgernes pris skal portoen betales.

Det drejer sig om følgende bøger:

Liv i fællesskab

81206cf155

Denne bog er skrevet af Teologisk Forum og er en introduktion til den kristne menighed. Bogen bruges som gave til nydøbte i menighederne. Den er præget af den måde, vi som baptister ser det kristne liv på.

Her kan du læse om

• at dåben både er guddommelig og menneskelig
  • at den er en indvielse til at blive Jesu discipel
  • at du tilhører et fællesskab, der tror, tilbeder og tjener Herren
  • at du er på vandring sammen med mange andre, der efterfølger Jesus

36 sider, 20 kr.

Til dig fra din kirke

29b6f44200

– interaktiv bog til børn fra 0 til 12 år

– af Søren P. Grarup

Bogen er forfattet specielt til brug som en gave ved barnevelsignelse.

Bogen er velegnet til at barnet og forældrene sammen med jævne mellemrum læser højt, synger og beder sammen.

I familier, hvor børnene ikke nåede at få denne bog, kan forældrene med fordel selv anskaffe sig den.

39 sider, 25 kr.

Et kirkesamfund bliver til

2ff5c976d4

danske baptisters historie gennem 150 år

– af Bent Hylleberg og Bjarne Møller Jørgensen

Et kirkehistorisk værk om den ældste frikirke i Norden.

En spændende skildring fra den spæde start præget af forfølgelser, fængslinger og tvangsdåb til dagens velfungerende kirkesamfund med mange menigheder, organisationer og mission i ind- og udland.

365 sider, 35 kr.

Burundi 1928-2003

fd4e3ddbba

– Baptister 75 år i Burundi

– af Knud Rønne Hansen og Isaac Bimpenda

Baptistkirken i Burundi fejrede i 2003 75 års jubilæum.

Den tidligere missionær i Burundi, Knud Rønne Hansen, skrev sammen med pastor Isaac Bimpenda, som dengang var Burundis Baptistkirkes generalsekretær og legale repræsentant overfor myndighederne, en bog om baptisternes historie i Burundi.

Det er en bog spækket med billeder, navne og historiske hændelser.

312 sider, 50 kr.

Baptisternes Håndbog

b22d8121b6

Hvert år udgives en håndbog med beretninger, regnskab, referater, adresser mm.

100 sider, 75 kr.

Noget godt i ryggen

997de75f08

Baptister på vej i et nyt årtusind

Igennem 1990erne vedtog Baptisternes Verdens Alliance syv udtalelser, der her foreligger på dansk suppleret med en europæisk ’ trosbekendelse’ og med et dansk bud på, hvad baptisme står for.

I disse dokumenter tegnes der et portræt af, hvad international baptisme, der udgør verdens største protestantiske kirkesamfund, står for netop nu.

Velegnet til bibelkreds.

42 sider, gratis

Frikirke – for alle

b1c105e608

Udgivet af FrikirkeNets Forlag.

“Bogen skaber et hurtigt overblik over frikirkerne i Danmark. Frikirkerne er med til at minde os om, hvor stor, varieret og mangfoldig den verdensvide kristne kirke er. De nye migrantmenigheder og øvrige frikirker kan på sigt komme til at spille en transformerende rolle. For kristendommen i Danmark er under forvandlig.”

40 sider, 12 kr.