baptist.dk – blad og web-magasin

Projekt 1 - 2017

baptist.dk – blad og web-magasin

Mission på papir og på nettet skal gøre baptistkirkerne mere synlige

baptist.dk har nu i 11 år kunnet sendes ud i postkassen til alle, der er i kontakt med en baptistmenighed. Lige nu får ca. 3000 hjem baptist.dk og bladet er dermed BaptistKirkens bredeste kontaktflade. Det udkommer seks gange om året og har hver gang et tema, som formidler evangeliet med udgangspunkt i hverdagen. Endelig binder bladet menigheder og mennesker sammen i vores kirkesamfund.

I 2016 blev baptist.dk også et web-magasin med samme navn. Bladet har endvidere en Facebook-side, som gør opmærksom på de interessante artikler, der er på hjemmesiden. På nettet er der mulighed for debat og samtale, noget der har været efterlyst i mange år. Dermed får baptist.dk mulighed for at nå ud til en langt større målgruppe.

Både blad og web-magasin bringer artikler om tro, tradition og trends. Hvor det trykte blad har sin styrke i at være et lækkert design, som kan ligge fremme derhjemme, så har web-magasinet mulighed for at være aktuelt, skabe debat om de hotte emner f.eks. omkring politik, moral og etik. Både blad og web-magasin bringer portrætter, baggrundsartikler, reportager fra livet i menighederne og beskrivelse af de projekter, som menigheder og fællesskabet står sammen om.

Menighederne beslutter, hvem der skal modtage baptist.dk med posten. Bladets målgruppe er alle med tilknytning til en baptistmenighed: medlemmerne – også den man ser sjældent, spejderforældre, førere, kormedlemmer, samarbejdspartnere, sognekirken, medborgerhuset, folkebiblioteket og –skolen.

Mulighederne er altså talrige for at gøre BaptistKirken – og den lokale baptistkirke – synlig både i lokalsamfundet og samfundet generelt. Kun økonomien og de menneskelige ressourcer sætter grænserne.

Det er muligt at tegne et menighedsabonnement til 1250 kr. Så får menigheden fem blade seks gange om året til at lægge frem til gæster. Flere blade kan bestilles derudover for 100 kr./stk.