Kirker, der virker

Projekt 5 - 2018

Kirker, der virker

Udvikling af kirkesamfund i Burundi, Rwanda og Myanmar

BaptistKirken har altid lagt stor vægt på at hjælpe med at udvikle vores søsterkirkesamfund i Afrika, og i de senere år også i Myanmar. På forskellig vis hjælper vi vores partnere med at være kirke for deres menigheder og medlemmer.

Konkret vil vi støtte lokale medarbejderes uddannelse og støtte kirkerne i deres demokratiske processer og afholdelse af kurser og seminarer, og lignende aktiviteter.

Derudover sender vi missionærer ud til at hjælpe partnerne med nogle af de opgaver de ikke kan løse alene. Vores udsendte medarbejdere er helt tæt på vores partnere ude i verden. De er vores repræsentanter i det samarbejde og venskab, vi ønsker at have og opbygge med dem, som vi på en særlige måde er udset til at vandre sammen med.

Jeres menighed kan aktivt være med til, at dette arbejde fortsat er muligt.

Hvem er partnerne?

I Burundi arbejder vi sammen med UEBB (Baptistkirken i Burundi) og det fælleskirkelige netværk Dutabarane, der arbejder med forebyggelse af hiv og aids samt bekæmpelse af fattigdom. I Rwanda arbejder vi sammen med AEBR (Baptistkirken i Rwanda) og den uafhængige organisation LLCCM – „Let the Little Children Come to Me“. I Myanmar arbejder vi sammen med MBC – Myanmar Baptist Convention, og to af de kirkesamfund de er paraplyorganisation for.

Budget

Udsendte medarbejdere: 125.000 kr.
Støtte til søsterkirker: 50.000 kr.