Sommerlejre i Hviderusland / Tabea

Projekt 10 - 2018

Sommerlejre i Hviderusland / Tabea

I perioden 1993 til 2005 var Midtsjællands menighed engageret i et Tjernobylprojekt, hvor hviderussiske børn var på et 3-ugers ophold i Danmark. Efterfølgende har menigheden støttet lejre afholdt af lokale menigheder i et område i det østlige Hviderusland; medlemmer af menigheden har besøgt lejren og oplevet, hvordan lejren fungerer sammen med en lille landsby.
Det er en meget velfungerende lejr, hvor der satses på at børnene får kærlighed, god mad, frisk luft, hører det kristne budskab og i det hele taget får 8-14 dage med gode oplevelser.
Der gennemføres så mange lejrophold, som det økonomisk er muligt. Hidtil har Midtsjællands menighed ydet, hvad der svarede til 20 børns lejrophold i 8-14 dage.
Menigheden bidrager igen i det kommende år med et fast beløb, samt gennem indsamlinger og personlige bidrag. Målet er at kunne sende, hvad der svarer til minimum 2.000 euro til projektet.