Baptistkirken i Danmark søger udviklingsarbejder til Rwanda

Baptistkirken i Danmark (BID) søger en udviklingsmedarbejder til Rwanda, som skal være med til at udvikle samarbejdet og styrke vores partnere, Baptistkirken i Rwanda (AEBR), Baptistkirken i Burundi (UEBB) og det kirkelige netværk Dutabarane i Burundi.

Om stillingen

BID har samarbejdet med AEBR siden 2007 og har haft udsendt missionærer og landerepræsentanter i perioder siden da. BID har været aktiv i Rwanda siden 1936 og i nabolandet Burundi siden 1928.

Udviklingsmedarbejderen skal fungere som konsulent og arbejde med partnerne i både Rwanda og Burundi med udgangspunkt fra Kigali i Rwanda, hvor AEBR har kontor. Det forventes, at arbejdet med vores burundiske partnere vil kræve tilstedeværelse 5-8 dage om måneden i Burundi, så der må påregnes nogen rejseaktivitet. Fokus for stillingen er kapacitetsopbygning af partnernes organisationer og medarbejdere. Du kommer til at planlægge og deltage i seminarer og workshops og undervise i emner og områder, der aftales i fællesskab med partnerne.

Nogle af hovedindsatserne for dit arbejde vil være følgende:

Du har formentlig nogle af følgende kvalifikationer og lyst til at lære resten:

Vi kan ikke tilbyde høj løn, men…

En 2 års ansættelse fra sommeren 2018 med mulighed for forlængelse i 1 år med en spændende og fleksibel hverdag i Afrikas hjerte med fokus på missions- og udviklingsarbejde. Stillingen er på fuld tid og aflønnes efter BaptistKirkens løntabel for udsendte medarbejdere som pt er mellem 14.000 og 18.000 DKK afhængig af kvalifikationer og erfaring. Dertil ydes der støtte til bolig. Udsendte kan typisk opnå skattefritagelse.

Send din ansøgning til info@baptistkirken.dk mrk. ”ansøgning” senest den 26. januar 2018. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 6 med deltagelse af repræsentanter fra BID og Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling. Yderligere oplysninger fås hos sekretær for international mission Morten Kofoed på morten@baptistkirken.dk eller telefon/whatsapp +4530112904.

URL: http://baptistkirken.dk/vaerktoj/baptistkirken-i-danmark-soeger-udviklingsarbejder-til-rwanda/