Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.

Fastelæsninger

Fra kristendommens tidlige menigheder lærer vi, at fastetiden ikke kun handler om faste (f.eks. fra mad) men også er tid til fordybelse og bøn.
I samarbejde med Peter Götz fra Missionsforbundet udgiver BaptistKirken nu et hæfte, som kan bruges som fastelæsning i 2017. I de seks uger, der er imellem fastelavnssøndag og palmesøndag, er der en læsning til hver dag. Inspireret af ”Et skridt”-bøgerne, som var fastemateriale for et par år siden, er der hver dag et bibelord, en bøn og en opfordring til bevægelse.
Hver uge har sit tema, der alle tager udgangspunkt i Jesus’ ”Jeg er”-ord: Jesus er den gode hyrde, verdens lys, livets brød, vejen, sandheden og livet, det sande vintræ og opstandelsen og livet.
Og hver uge sluttes af med spørgsmål til eftertanke, som kan bruges som oplæg til en samtale i en bibel- eller fællesskabsgruppe.
Der opfordres også til at menighederne planlægger en faste-indsamling.
Åbn folderen i PDF eller bestil den i Publisher på info@baptistkirken.dk. Når den trykkes, skal det ske på en printer, der kan trykke på både for- og bagside, såkaldt duplex. Den skal trykkes over den korte kant.