Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.

Samtaleoplæg fra Teologisk Forum vedr. homoseksuelles plads i menigheden, februar 2012.

Forslag til bibelstudiemateriale til smågrupper.
Oplæg til samtalegrupper om Cape Town Erklæringen

Her kan du læse lidt baggrund om baptister:

Verdens lykkeligste folk – Lone Møller-Hansen (artiklen er på engelsk)
Baptist identitet – Ole Lundegaard, juli 2005
Hvad er baptister? – EBF 1994

Hegnet, brønden og vejen

• Manuskript “om at være trosfællesskab”
  • Powerpoint “om at være trosfællesskab”
  • Ark “om at være trosfællesskab”