Bibelskoleprojekt i Estland

Projekt 9 - 2019

Bibelskoleprojekt i Estland

Odense Baptistmenighed

Simon Graf, som er medlem af Baptistkirken i Odense, har været i Estland i lidt over 2 år og deltaget i opbyggelse af en bibelskole for Pinsekirkenetværket i Estland, men i et tæt samarbejde med Baptistkirken, Metodistkirken og Den Lutherske Kirke.

Simon har forpligtet sig til i første omgang at være der til afslutningen af skoleåret 2018/19, men med mulighed for en forlængelse. Arbejdet består i opgaver, der hører til den daglige drift af bibelskolen. Derudover vil han være involveret i en aften-bibelskole, og i træning af ledere fra det nordligste Rusland.

En del af arbejdet i fuldtids-bibelskolen vil være kirkepraktik, hvor han skal lede eleverne ude i kirkerne og kirkeplantningerne. Disse elever skal stå for ALPHA-kurser, ungdomsgudstjenester og søndagsgudstjenester.

Da bibelskolens budget ikke kan dække aflønning af Simon, har Baptistkirken i Odense oprettet et menighedsprojekt med indsamling til støtte af projektet. Indkomne beløb vil blive afregnet til bibelskolen, som herefter udbetaler løn til Simon. Gaver er fradragsberettigede efter gældende regler.

Kontaktperson til yderligere oplysninger: Torsten Wendel-Hansen: 2281 2113 eller t.w-h@live.dk.