Bibelskoleprojekt i Estland

Projekt 8 - 2020

Bibelskoleprojekt i Estland

Odense Baptistmenighed

Simon Graf, som er medlem af Baptistkirken i Odense, har været i Estland i tre år og deltaget i grundlæggelse og opbygning af en bibelskole for Pinsekirkenetværket i Estland, som fungerer i godt samarbejde med Baptistkirken, Metodistkirken og Den Lutherske Kirke i Estland.

Efter tre års arbejde som medarbejder på skolen med ansvar for udvikling af undervisningsplan, blev Simon i juli valg som ny skoleleder. Bibelskolen tilbyder i skoleåret 2019/2020 tre forskellige kurser (ét fuldtids, ét ugentligt og ét månedligt) bestående af undervisning, kirkepraktik og coaching med i alt 35 elever.

Arbejdet består af undervisning og drift af kurserne i samarbejde med menigheder. Herudover organisatorisk og finansiel udvikling af skolen for at fremme visionen: At elever opdager deres gudgivne potentiale. Yderligere består arbejdet i ledelse af kirkepraktik, hvor eleverne bl.a. står for ALPHA-kurser, ungdomsgudstjenester og søndagsgudstjenester for menigheder over hele Estland.

Udover Simon er der fire ansatte på skolen. Da skolens budget på nuværende tidspunkt kun kan dække en lille del af Simons løn, har Baptistkirken i Odense oprettet et menighedsprojekt med indsamling til projektet. Indkomne beløb vil blive afregnet til bibelskolen, som herefter udbetaler løn til Simon. Gaver er fradragsberettigede efter gældende regler.

Kontaktperson vedr. projektet i Baptistkirken i Odense: Torsten Wendel-Hansen – mobil: 2281 2113 – e-mail: t.w-h@live.dk.