Nyhedsbrev uge 27

17. årgang - uge 27 - onsdag den 6. juli 2016

Sommerstævnet nærmer sig
IM på sommerstævnet
Vil du have et tilskud til din stævnedeltagelse?
Samarittervagt på sommerstævnet
Ny præst i Brovst
Odense i Jylland!
Ny pastor i Give Baptistkirke
Brugbart babytøj søges
”Hvordan lugter våde spejdere?”
BWA i krise ser nye muligheder
Næste nyhedsbrev
Gudstjenester 10. juli 2016
Gudstjenester 17. juli 2016
Gudstjenester 24. juli 2016
Gudstjenester 31. juli 2016


Hvis du oplever problemer med at læse eller udskrive nyhedsbrevet, kan du altid finde dette og tidligere nyhedsbreve i PDF-version på www.baptistkirken.dk under menupunktet ”Aktuelt” og ”Nyhedsbrev”.


Sommerstævnet nærmer sig

Under temaet ”I Åndens kraft” mødes vi snart til sommerstævnet på Lindenborg 24.-30. juli. Der er 1.250 tilmeldte, som fordeler sig med 671 baptister, 527 missionsforbundere og 52 andre. Derudover forventes mange gæster til stævnestarten søndag aften kl. 19.00 samt til de øvrige aftenmøder. Se program og talere på www.sommerstævne.dk. Husk også koncerten med Peter Viskinde mandag aften kl. 21.45. Billetter kan købes i døren til 100 kr.


IM på sommerstævnet

Også i år bliver der mulighed for at høre om forskellige dele af BaptistKirkens internationale missionsarbejde på sommerstævnet. Hele ugen vil der være mulighed for at møde André Sibomana, der er på besøg fra vores partnerkirke AEBR, Rwandas baptistsamfund. André er præst og leder af AEBRs projektafdeling. Han vil være at finde til IMs workshop mandag kl.1530, hvor han sammen med BaptistKirkens udsendte Line og Rasmus Hylleberg vil fortælle om AEBRs arbejde og kirkens rolle i Rwanda 20 år efter folkemordet. Han vil også indimellem være at finde i Holbæk Menigheds cafe og pølsevogn, hvor du kan få en hotdog og en snak med André. Mandag bliver der også mulighed for at høre om tre menighedsprojekter i andre dele af verden, blandt andet Bondeko i Congo.
I forbindelse med DBSUs generalforsamling – også mandag – er Line Hylleberg og André inviteret til blandt andet at fortælle om sundhedsvæsenet i Rwanda. DBSU står for Danske Baptister for Sundhed og Udvikling. Tirsdag afholder Kvindenetværket generalforsamling, og her fortæller Line og André særligt om samarbejdet med kvinderne i vores søsterkirker i Rwanda og Burundi. Familien Hylleberg og André Sibomana deltager naturligvis også i landskonferencen onsdag og torsdag på Lindenborg.


Vil du have et tilskud til din stævnedeltagelse?

Du har mulighed for at ansøge om et dagligt job med rengøring eller andet. Du vil få tildelt en daglig opgave (overkommelig) og kunne få et tilskud på 1.000,00 kr. ved stævnets afslutning.
Jobbet kan bestå af rengøring af toiletter, oprydning eller anden rengøring.
Er dette noget for dig så skriv til Lotte Holm Boeriis – boeriis1308 (a) gmail.com inden 15. juli, og du vil hurtigst muligt efter få besked, om der er et job til dig på stævnet. Vi glæder os til at høre fra dig!


Samarittervagt på sommerstævnet

Vil du tage en vagt som samaritter under sommerstævnet på Lindenborg i uge 30? Så skriv til Lotte Holm Boeriis på boeriis1308 (a) gmail.com.
Det drejer sig formentlig om 12 timers vagter. Skriv hvis der er tidspunkter, du gerne vil undgå at have vagt.


Ny præst i Brovst

Ved menighedens ekstraordinære menighedsmøde 26. juni blev det enstemmigt besluttet at ansætte Bente Højris på halv tid med ansættelsesstart 1. september. Menigheden ser frem til et givtigt samarbejde og glæder sig til at kunne byde Bente velkommen.


Odense i Jylland!

Henrik Søndergaard, der er præst i Odense Baptistkirke, fortæller:
”I Odense kører vi Alpha-kursus hvert år i forårshalvåret. Vi har nu afsluttet tredje forløb og der har hvert år været folk fra trekantsområdet (Kolding, Vejle, Fredericia) som deltagere.
Det er en lang tur at tage til Odense til vores arrangementer, derfor spurgte jeg, om de ville være interesseret, hvis der startede en gruppe op i Kolding-området. 12 sagde ja, og de kom alle til vores første møde i juni.
Programmet er lidt uformelt, med et par vittigheder, lovsang, et oplæg på PowerPoint, gruppesnak og kaffe og bøn. Aftenen forløb helt fantastisk. Folk ville slet ikke tage hjem igen og eneste problem var, at en gang om måneden bare er alt for sjældent at mødes.
Hvad det vil udvikle sig til i fremtiden, må tiden vise. Vi er åbne for noget stort og taknemlige for noget småt. Gud kan gøre noget stort uanset om vi er få eller mange, men nu har vi sat et ben i den jyske muld, så Odense er ikke længere kun på Fyn.”


Ny pastor i Give Baptistkirke

Kristne med det baptistiske dåbssyn mødtes allerede før 1849 i egnen omkring Givskud, og disse begyndte i 1935 på et succesfuldt søndagsskolearbejde i Give. Dette førte til, at man i 1955 byggede ”Bethel”, Give Baptistkirke, på dens nuværende adresse. Kirken står foran en fornyelsesproces, hvor de ønsker at nå byen med evangeliet, og styrke menigheden yderligere.
Give Baptistkirke har derfor valgt at kalde Jan Andreasen som kirkens nye præst. Jan har siden 2014 arbejdet som pastor hos Vrå Baptistkirke. Han er 48 år, gift med sygeplejersken Rosemarie og sammen har de tre børn. Som 18-årig oplevede han et dramatisk møde med Herren Jesus og har lige siden været meget aktiv i forkyndelsen, først som evangelist og efter 1993 som pastor i flere lande. Jan og familien flytter til Give i begyndelsen af august.
Udover at tjene i kirken skal han også undervise i guitar, klaver og sang hos FOF MidtVest samt være korleder for Give Mandskor. Ca. 25% af arbejdstiden er sat af til teologistudier igennem DBI, København, hvor han som fjernstuderende p.t. studerer ”Praktisk Teologi og Mission”.
Give Baptistkirke inviterer til indsættelsesgudstjeneste søndag 4. september 2016 kl. 15.00 i ”Bethel” på Tværgade 17, 7323 Give.


Brugbart babytøj søges

Kvindenetværket i Ingstrup har mange babylifter, der skal sendes til Letland, men de mangler babytøj til at fylde i dem! Hvis I har babytøj, der kan bruges, kan det afleveres til Hanne Kiel i Informationen på sommerstævnet. Så vil hun tage det med til Ingstrup og sørge for forsendelse til Letland.


”Hvordan lugter våde spejdere?”

– spurgte en af deltagerne, da de 400 baptistspejdere på ”Øksedal” syd for Barmer, søndag eftermiddag blev ramt af en meget våd tordenbyge. Han gav selv svaret: ”De lugter af røg ligesom tørre spejdere – bare dårligere!”
Temaet for lejren er ”Spejder mellem himmel og jord”. I en hel uge fokuserer spejderne på at udforske alt mellem himmel og jord. Fra traditionelle spejderaktiviteter med bål, primitiv madlavning og granrafter med besnøringer til videoproduktion og aktivitetsløb med fokus på genbrug af affald.
Over et døgn udfordres de største spejdere ved at tage på hike med deres kammerater i patruljen: Nogle cykler, andre vandrer – 10, 50 eller endda vilde 100 km med primitiv overnatning i det fri. Fællesskabet bliver udfordret og alle kommer hjem lidt stærkere end da de tog afsted.
Spejderne mener selv, at de har ”Danmarks stærkeste fællesskab”. Selv om Baptistspejderne er det mindste af de fem spejderkorps i Danmark har lejren besøg både af KFUM-spejdere og spejdere fra Tyskland. Fællesskabet dyrkes gennem sociale aktiviteter, hvor der bliver råbt, sunget og hygget og leget sjove lege, der udfordrer krop og sjæl.
For de mindste spejdere mellem 5 og 10 år slutter lejren tirsdag eftermiddag, mens de større holder ud hele ugen. Alle tager hjem med følelsen af at være en del af et stærkt fællesskab.
Læs mere på lejrens hjemmeside med den digitale udgave af lejravisen “Døgnfluen”: sommerlejr2016.dk
Youtube-video med klip fra dåb i søen på Øksedal: https://youtu.be/jCgDnfm4jU0
Youtube-video med interview med to små spejdere – og en ged! : https://youtu.be/lk6rWPq9V7U


BWA i krise ser nye muligheder

Ca. 350 baptister fra hele verden mødes i disse dage i Vancouver, Canada. Heriblandt generalsekretær Lone Møller-Hansen, som har fået et kært gensyn med Preben Vang, professor og direktør på Baylor Universitetet i Texas og tidligere præst i flere danske baptistmenigheder. De to er i år de eneste danskere ved dette årlige møde.
De to varme emner på årsmødet i år er, hvordan man tackler, at alle ledende direktører i BWA, Baptisternes Verdens Alliance, er gået af i løbet af et halvt år, bortset fra generalsekretær Neville Callam. “Det er blevet grebet som en enestående anledning til nytænke organisationen, så stillingerne vil kun blive midlertidig besat. En arbejdsgruppe vil senest i marts 2018 fremlægge et forslag til, hvordan BWA i en ny tid med nye muligheder skal se ud. F. eks. behøver alle ansatte ikke at sidde i Washington, så ressourcer rundt om i verden kan nemmere komme i spil nu pga den nye teknologi,” siger Lone.
Den anden udfordring består i samspillet imellem BWAid, BWAs nødhjælpsorganisation, og BReaD, et uafhængigt netværk bestående af baptist nødhjælps- og udviklingsorganisationer fra hele verden. De to organisationer har været på kollisionskurs, men en anden nedsat arbejdsgruppe har erklæret, at man vil finde en fælles løsning, “så baptister viser, at vi tager menneskers lidelser rundt om i verden alvorligt og ikke vil lade interne gnidninger stå i vejen for dette.”


Næste nyhedsbrev

Nu holder nyhedsbrevet sommerpause. Næste nyhedsbrev udsendes 3. august. Derfor udsendes nu gudstjenestetider for resten af juli. God sommer!


Gudstjenester 10. juli 2016

HOVEDSTADEN

City Kirken: 11.00 Gudstjeneste, Lisbeth Lund Hansen.
First International Baptist Church (FIBC): 12.30 Gudstjeneste på engelsk.
International Baptistkirke på Amager (IBA):
Korskirken: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i Kristuskirken, Thomas Willer.
Kristuskirken/Regen: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste, Thomas Willer.
Købnerkirken: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i Kristuskirken, Thomas Willer.
Lyngby: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i Kristuskirken, Thomas Willer.
Rønne: 10.30 Fælles frikirkegudstjeneste i Baptistkirken, Dean Andersen.
Immanuel Chin Church, Rønne: 12.30 Gudstjeneste i Metodistkirken.

SJÆLLAND

Holbæk: 10.00 Cafégudstjeneste, Hanne og Michael Foersom.
Nakskov: Ingen gudstjeneste.
Nyrup: Ingen gudstjeneste.
Ringsted: 10.30 Gudstjeneste-brunch.
Roskilde: 10.30 Caféandagt, Jan Johannsen.
Slagelse: 14.00 Gudstjeneste i Stenstuegade 10.
Tølløse: 10.00 Morgenkaffegudstjeneste, Hanne Frederiksen.

SYDDANMARK

Esbjerg: 10.30 Sommerandagt, Laila Ravn.
Odense: 10.30 Gudstjeneste, Bjarne Willer. 10.30 Vietnamesisk gudstjeneste. 12.00 Burmesisk gudstjeneste.
Oure: 11.00 Gudstjeneste, Ole Olsen.
Chin Baptist Church Ringe: 13.00 Gudstjeneste.
Rødekro: Ingen gudstjeneste.
Svendborg: 10.00 Tamilsk gudstjeneste. 12.30 Burmesisk gudstjeneste.

MIDTJYLLAND

Brande: Ingen gudstjeneste.
Give: Ingen gudstjeneste.
Holstebro: 10.30 Sommergudstjeneste, Marianne og Jeanette Pedersen.
Randers: 10.00 Gudstjeneste, Desire Ndamukunda.
Silkeborg: Ingen gudstjeneste.
Sydøstjyllandskredsen: Ingen gudstjeneste.
Viborg: Ingen gudstjeneste.
Aarhus: Ingen gudstjeneste.

NORDJYLLAND

Brovst: 10.00 Gudstjeneste, Inge Hansen.
Frederikshavn: 10.30 Fællesgudstjeneste med Metodistkirken, Lene og Erik Christensen.
Hjørring: 10.00 Gudstjeneste, Torben Andersen. 13.30 MCFN gudstjeneste.
Ingstrup: I Saltum 10.30 Gudstjeneste, Poul Asger Beck.
Nibe: Ingen gudstjeneste.
Nørresundby-Vodskov: I Nørresundby 10.30 Gudstjeneste, Annette Grarup.
Pandrup: 10.45 Havegudstjeneste Lundergårdsvej 107, Anders Hyldgård.
Sindal: 13.30 Sommermøde hos Birthe og Bjarne Rødkjær, Vejborgvej 138, Sindal.
Skagen: Ingen gudstjeneste.
Sæby: 10.00 Gudstjeneste, Kai Mortensen.
Sæsing: 10.30 Sommergudstjeneste, John Jensen.
Thisted: Ingen gudstjeneste.
Vaarst: 10.00 Gudstjeneste, Raymond Jensen.
Vrå:
Østervrå:
Bethelkirken: 10.30 Gudstjeneste, Henrik Holmgaard.
Karmelkirken: 10.30 Gudstjeneste, Jacob Broholm Møller.


Gudstjenester 17. juli 2016

HOVEDSTADEN

City Kirken: 11.00 Gudstjeneste, Lena Løbner.
First International Baptist Church (FIBC): 12.30 Gudstjeneste på engelsk.
International Baptistkirke på Amager (IBA):
Korskirken: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i ”44”, Bjarne Willer.
Kristuskirken/Regen:
Købnerkirken: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i ”44” i Herlev, Bjarne Willer.
Lyngby: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i ”44” i Herlev, Bjarne Willer.
Rønne: 10.30 Fælles frikirkegudstjeneste i Missionskirken, Carsten Pedersen.
Immanuel Chin Church, Rønne: 12.30 Gudstjeneste i Metodistkirken.

SJÆLLAND

Holbæk: 10.00 Cafégudstjeneste, Flizbet Schnügger.
Nakskov: Ingen gudstjeneste.
Nyrup: 19.00 Sommerandagt, Arne Holm.
Ringsted: 10.30 Gudstjeneste-brunch.
Roskilde: 10.30 Caféandagt, Ulla Nielsen.
Slagelse: 14.00 Gudstjeneste i Stenstuegade 10.
Tølløse: 10.00 Morgenkaffegudstjeneste, Rasmus og Line Hylleberg med børnene og André Sibomana, præst i Kigali.

SYDDANMARK

Esbjerg: Ingen gudstjeneste.
Odense: 10.30 Cafégudstjeneste. 10.30 Vietnamesisk gudstjeneste. 12.00 Burmesisk gudstjeneste.
Oure: 11.00 Gudstjeneste, Torsten Højberg.
Chin Baptist Church Ringe: 13.00 Gudstjeneste.
Rødekro: Ingen gudstjeneste.
Svendborg: Ingen gudstjenester.

MIDTJYLLAND

Brande: Ingen gudstjeneste.
Give: Ingen gudstjeneste.
Holstebro: Ingen gudstjeneste.
Randers: 10.00 Gudstjeneste, Mariann Grarup.
Silkeborg: Ingen gudstjeneste.
Sydøstjyllandskredsen: 19.00 Nadvergudstjeneste, Inger Klyver.
Viborg: Ingen gudstjeneste.
Aarhus: Ingen gudstjeneste.

NORDJYLLAND

Brovst: 10.00 Gudstjeneste, Lars Rosengård.
Frederikshavn: 10.30 Gudstjeneste i Metodistkirken, Annette og Peter Olesen.
Hjørring: 10.00 Gudstjeneste, Carl Møller. 13.30 MCFN gudstjeneste.
Ingstrup: 10.30 Gudstjeneste, Per Christiansen.
Nibe: 10.30 Gudstjeneste, Hugo Møller Thomsen.
Nørresundby-Vodskov: I Vodskov 10.30 Nadvergudstjeneste, Annette Grarup.
Pandrup: 10.45 Gudstjeneste, Niels Chr. Nielsen.
Sindal: 10.00 Morgenkaffe og morgenandagt, Bent Rasmussen.
Skagen: 10.00 Gudstjeneste, Erik Løvind Andersen.
Sæby: 10.00 Nadvergudstjeneste, Bente Højris.
Sæsing: 10.30 Sommergudstjeneste, Casper Ullemose.
Thisted: Ingen gudstjeneste.
Vaarst: 10.00 Gudstjeneste, John Kristensen.
Vrå:
Østervrå:
Bethelkirken: 10.30 Gudstjeneste, Jonas Søgaard.
Karmelkirken: 10.30 Gudstjeneste, Per Beck.


Gudstjenester 24. juli 2016

HOVEDSTADEN

City Kirken: 11.00 Gudstjeneste, Kjeld Gudmandsen.
First International Baptist Church (FIBC): 12.30 Gudstjeneste på engelsk.
International Baptistkirke på Amager (IBA):
Korskirken: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i Lyngby, Pia Duebjerg Andersen.
Kristuskirken/Regen:
Købnerkirken: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i Lyngby, Pia Duebjerg Andersen.
Lyngby: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste, Pia Duebjerg Andersen.
Rønne: 10.30 Fælles frikirkegudstjeneste i Pinsekirken, Michael Kaarby.
Immanuel Chin Church, Rønne: 12.30 Gudstjeneste i Metodistkirken.

SJÆLLAND

Holbæk: 10.00 Cafégudstjeneste, fam. Jeromdesella.
Nakskov: Ingen gudstjeneste.
Nyrup: Der henvises til stævnestart og aftenmøde på Lindenborg, Borrevejlevej 26, Lejre, kl. 19.00.
Ringsted: Der henvises til stævnestart og aftenmøde på Lindenborg, Borrevejlevej 26, Lejre, kl. 19.00.
Roskilde: Der henvises til stævnestart og aftenmøde på Lindenborg, Borrevejlevej 26, Lejre, kl. 19.00.
Slagelse: 14.00 Gudstjeneste i Stenstuegade 10.
Tølløse: Der henvises til stævnestart og aftenmøde på Lindenborg, Borrevejlevej 26, Lejre, kl. 19.00.

SYDDANMARK

Esbjerg: Ingen gudstjeneste.
Odense: 10.30 Cafégudstjeneste. 10.30 Vietnamesisk gudstjeneste. 12.00 Burmesisk gudstjeneste. 13.00 Tamilsk gudstjeneste.
Oure: 19.00 Sommerstævnet begynder på Lindenborg.
Chin Baptist Church Ringe: 13.00 Gudstjeneste.
Rødekro: Ingen gudstjenester.
Svendborg: 10.00 Tamilsk gudstjeneste. 12.30 Burmesisk gudstjeneste.

MIDTJYLLAND

Brande: 19.00 Sommerstævnet begynder på Lindenborg.
Give: Ingen gudstjeneste.
Holstebro: 10.30 Sommergudstjeneste, Lanni og Carina Nielsen.
Randers: 10.00 Gudstjeneste, Desire Ndamukunda.
Silkeborg: Ingen gudstjeneste.
Sydøstjyllandskredsen: Ingen gudstjeneste.
Viborg: Ingen gudstjeneste.
Aarhus: Ingen gudstjeneste.

NORDJYLLAND

Brovst: Ingen gudstjeneste.
Frederikshavn: 10.30 Fællesgudstjeneste med Metodistkirken, nadver, Erik Løvind Andersen.
Hjørring: 10.00 Gudstjeneste, Inge Hansen. 13.30 MCFN gudstjeneste.
Ingstrup: Ingen gudstjeneste.
Nibe: Ingen gudstjeneste.
Nørresundby-Vodskov: I Nørresundby 10.30 Morgenandagt med morgenkaffe.
Pandrup: 10.45 Gudstjeneste, Inge Gaarden
Sindal: 10.00 Morgenkaffe og morgenandagt.
Skagen: Ingen gudstjeneste.
Sæby: Ingen gudstjeneste.
Sæsing: 10.30 Sommergudstjeneste, Henning Olsen.
Thisted: 10.00 Gudstjeneste, Lennart Frandsen.
Vaarst: 10.00 Gudstjeneste, Berit Weiss.
Vrå:
Østervrå:
Bethelkirken: 10.30 Gudstjeneste, Alice og Verner Bak-Jensen.
Karmelkirken: Ingen gudstjeneste.


Gudstjenester 31. juli 2016

HOVEDSTADEN

City Kirken: 11.00 Gudstjeneste, Per Eivind Stig.
First International Baptist Church (FIBC): 12.30 Gudstjeneste på engelsk.
International Baptistkirke på Amager (IBA):
Korskirken: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i Købnerkirken, Jan Kornholt.
Kristuskirken/Regen:
Købnerkirken: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste, Jan Kornholt.
Lyngby: 10.30 Fælles københavnsk gudstjeneste i Købnerkirken, Jan Kornholt.
Rønne: 10.30 Fælles frikirkegudstjeneste i Metodistkirken, Camilla Westen.
Immanuel Chin Church, Rønne: 12.30 Gudstjeneste i Metodistkirken.

SJÆLLAND

Holbæk: 10.00 Gudstjeneste, Finn Basnov.
Nakskov: Ingen gudstjeneste.
Nyrup: Ingen gudstjeneste.
Ringsted: 10.30 Gudstjeneste, Johan Poulsen.
Roskilde: 10.30 Caféandagt, Claus Bækgaard.
Slagelse: 14.00 Gudstjeneste i Stenstuegade 10.
Tølløse: 10.00 Morgenkaffegudstjeneste, Hanne Frederiksen.

SYDDANMARK

Esbjerg: 10.30 Sommerandagt, Laila Ravn.
Odense: 10.30 Gudstjeneste, Henrik Søndergaard m.fl.
Oure: 11.00 Gudstjeneste, Ib Schmidt.
Chin Baptist Church Ringe: 13.00 Gudstjeneste.
Rødekro: Ingen gudstjenester.
Svendborg: 10.00 Tamilsk gudstjeneste. 12.30 Burmesisk gudstjeneste.

MIDTJYLLAND

Brande: 10.00 Cafégudstjeneste. Glimt fra Børnelejr og Sommerstævne.
Give: 10.00 Gudstjeneste, Jacob Winkler.
Holstebro: Ingen gudstjeneste.
Randers: 10.00 Gudstjeneste, Desire Ndamukunda.
Silkeborg: Ingen gudstjeneste.
Sydøstjyllandskredsen: Ingen gudstjeneste.
Viborg: Ingen gudstjeneste.
Aarhus: 17.00 Grillgudstjeneste, Lasse Åbom.

NORDJYLLAND

Brovst: Ingen gudstjeneste.
Frederikshavn: 10.30 Fællesgudstjeneste i Metodistkirken, Keld Munk.
Hjørring: 10.00 Gudstjeneste, Jan Andersen. 13.30 MCFN gudstjeneste.
Ingstrup: I Saltum 19.00 Gudstjeneste, Ole Skagen. Herefter mini-aftenudflugt.
Nibe: 14.00 Havemøde hos Conny og Jan Nielsen, Guldagervej 1, Borregård.
Nørresundby-Vodskov: I Nørresundby 19.00 Glimt fra Lindenborg.
Pandrup: 19.00 Aftengudstjeneste, Vibeke Dalsgaard.
Sindal: 10.00 Morgenkaffe og morgenandagt, Karen og Gunnar Nielsen.
Skagen: Ingen gudstjeneste.
Sæby: 19.00 Havnegudstjeneste ved Fruen fra Havet, Bente Højris.
Sæsing: 10.30 Sommergudstjeneste, Hans Uggerhøj.
Thisted: Ingen gudstjeneste.
Vaarst: 10.00 Gudstjeneste, Ole Skagen.
Vrå:
Østervrå:
Bethelkirken: 10.30 Gudstjeneste, Lars Midtgaard.
Karmelkirken:

Baptistkirken i Danmark

*|LIST:EMAIL|*