Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Forhandling om ny generalsekretær

07/07/2019

BaptistKirkens formand Per Beck meddeler:
Efter henvendelse fra BaptistKirkens ledelse har Hjørring Baptistkirke på et ekstraordinært menighedsmøde onsdag den 3. juli 2019 godkendt, at der forhandles med BaptistKirkens ledelse om, at Torben Andersen ansættes som generalsekretær på deltid foreløbig for en to-årig periode fra 1.10.2019.
Torben Andersen vil således betjene Hjørring Baptistkirke på deltid og varetage generalsekretærposten på deltid.
Den endelige opgavefordeling for generalsekretæren udformes under hensyntagen til, at vi som tidligere omtalt har bedt Lone Møller-Hansen fortsat varetage de kommunikationsopgaver, der hidtil har været en del af generalsekretærens opgavebeskrivelse.
Vi er meget glade for, at Torben har sagt ja til at varetage tjenesten fra 1.10, og at Hjørring Baptistkirke meget positivt har godkendt, at der laves aftaler på dette grundlag.
Når Torben Andersen påbegynder tjenesten som generalsekretær, vil han – hvis genvalgt til ledelsen til sommer – udtræde som valgt medlem af ledelsen. Herefter indtræder førstesuppleanten. Imidlertid er der p.t. ikke opstillet kandidater, så der kan vælges suppleanter til den nuværende ledelse eller kandidater så ledelsen kan udvides som besluttet første gang på LK2 i 2018.
Som tidligere skrevet kan menighederne fortsat opstille kandidater ekstraordinært. Vi beder om, at yderligere kandidater meddeles Sekretariatet senest tirsdag den 16/7, så indstillinger kan meddeles i menighedsforsendelsen onsdag den 17/7.