Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund
Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund (BBU) er en kirkelig børne- og ungdomsorganisation med tilknytning til Baptistkirken i Danmark. Organisationen har ca. 1100 medlemmer fordelt på ca. 60 lokale børneklubber, søndagsskoler, væresteder, teenage- og ungdomsgrupper og gospelkor.

Læs mere om BBU på bbunews.dk

Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund
Fælledvej 16
7200 Grindsted
Telefon: 2578 3262
Mail: bbu@bbunews.dk


Danske Baptisters Spejderkorps
Danske Baptisters Spejderkorps (DBS) har i 30 kredse omkring 1400 medlemmer. Spejderkorpset arbejder i tilknytning til menighederne i Baptistkirken i Danmark. Spejderarbejdet henvender sig til alle børn og unge både med og uden tilknytning til en baptistmenighed. Korpset lægger vægt på, at de enkelte børn og unge selv vælger, om de vil tro på Gud. Det valg får de kun, hvis de præsenteres for evangeliet på en god og saglig måde, både i ord og handling.

Læs mere om Danske Baptisters Spejderkorps på dbs.dk

Danske Baptisters Spejderkorps
Korpskontoret
Wagnersvej 33
2450 København SV
Telefon: 9816 6250
Mail: dbs@dbs.dk


Danske Baptisters Kvindenetværk
I de fleste baptistmenigheder i Danmark findes der lokale kvindenetværk. Disse er på landsplan sammensluttet i Danske Baptisters Kvindenetværk.
Det er først og fremmest det humanitære arbejde, der optager de lokale kvindenetværk. Kvinderne indsamler tøj, medicin, symaskiner, skrivemaskiner og andet, som de sender til udviklingslande som Burundi og Rwanda eller til Letland. På regionalt plan og landsplan samles de lokale kvindenetværk til forskellige stævner, kurser og bededage.

Læs mere om Danske Baptisters Kvindenetværk på baptistkvinder.dk

Danske Baptisters Kvindenetværk
Anne-Marie Broholm Møller (formand)
Telefon: 2362 3821
Mail: a-mm@nordfiber.dk


Danske Baptister for Sundhed og Udvikling
Danske Baptister for Sundhed og Udvikling (DBSU) henvender sig til enhver, som arbejder inden for sygepleje- og sundhedsområdet. Forbundet blev dannet i 1945 med det formål at skaffe midler til aflønning af en sygeplejerske, der skulle arbejde i Urundi (nu Burundi) i Centralafrika, samt mere generelt at samle penge til sygeplejeformål herunder indkøb af medicin.

DBSU indsamler finansielle midler og fungerer som et omsorgs-, forbøns- og informationsfællesskab mellem hjemmeværende og udsendte sygepleje- og sundhedsarbejdere.

Hvis du ønsker yderligere oplysning om forbundet eller ønsker at støtte DBSUs arbejde, kan du kontakte en fra bestyrelsen.

Læs mere om DBSU her.

DBSUs bestyrelse:

Formand: Lise Emming Weber-Hansen
Tlf.: 2447 7405
e-mail: lise(at)emming.dk

Kasserer: Kirsten Bøgsted
Tlf.:28694453
e-mail: boegsted(at)dbs.dk


Danske Baptistspejderes Landsgilde

Kontakt landsgildemester Anita Pedersen på tlf. 5093 2173, Pedersenanita65(a)yahoo.com