Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Tilgængelighed

Oplæsning af tekster på baptistkirken.dk

Hvis du ønsker at få læst en tekst op fra siderne på baptistkirken.dk, er det muligt.

Det kræver blot, at du henter og installerer et gratis hjælpeprogram på din computer. Programmet finder du på Digitaliseringsstyrelsens hjemmeside Adgang For Alle. Programmet er gratis og kan også bruges på alle andre websites.

Gå til Adgang for alle (åbner nyt vindue)

Navigation som skærmlæser

Hvis du bruger et skærmlæserprogram vil du fra hjemmesidens begyndelse finde en række links der hjælper dig med at navigere.

Fra alle sider vil du let kunne springe til den pågældende sides indhold, og hvis du ikke befinder dig på forsiden, vil du også kunne finde et link der fører dig tilbage dertil.

Hvis du befinder dig på en nyhed, et blog-indlæg eller en begivenhed vil du også finde to links. Et der bringer dig til forrige og et der bringer dig til næste nyhed.

Herefter følger en fast liste der gennemgår strukturen for hjemmesidens indhold.
Rækkefølgen af de øverste sider starter med et tal, og hvis den enkelte side dækker over nogle undersider, vil de på samme måde være listet i rækkefølge, så som: 1.1, 1.2 og 1.3.

Software

Dansk Blindesamfund anbefaler blandt andet JAWS skærmlæseprogram, og derfor er hjemmesiden primært testet til dette på Windows, samt Apple’s indbyggede skærmlæser.

Gå til Dansk Blindesamfund’s side om JAWS-gruppen (åbner nyt vindue)