Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Giv til liv – giv gavekort

Giv til liv – giv gavekort

22/11/2023

Inden længe er det jul! Leder du efter en speciel julegave til dem, du holder af, så er her en god mulighed. Skal det være en gris til far? Et hus til bedsteforældrene? Eller hvad med 10 træer til mor? I år kan du også give et køkken eller et hygiejnebinds-kit til unge kvinder, så de kan komme i skole! En julegave, der hjælper vores venner i Burundi, hvor behovene er mange.
I år fokuserer vi primært på Batwa-folket, som er en marginaliseret befolkningsgruppe, der lever i stor fattigdom. Når du køber en gave, får du et gavekort på mail, som du kan printe og give til modtageren. Vi sørger for, at gaven når frem til en fattig familie.
Klik her: https://baptistkirken.dk/mission/gaver/ – udfyld felterne med navn og kontaktinfo samt antal ud for de gavekort, du ønsker at bestille, og send formularen. Du vil modtage en bekræftelsesmail (tjek evt. din spammappe).
Overfør herefter det samlede beløb til MobilePay 709 210 eller kontonr. 3201 10042879 mærket ‘BU gave’. (Beløbet er fradragsberettiget efter gældende regler. Ønsker du fradrag, og har vi ikke dit cpr.nr., skal det oplyses til Sekretariatet på tlf. 3259 0708.) Herefter sender vi en mail med gavekort. Tak for din gave til de fattige og udsatte Batwa’er i Burundi!