Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Lise Emming Weber-Hansen hjemme igen

19/06/2024

Lise skriver: ”Forrige lørdag landede Jette Bjørnestad og jeg i Billund efter en god uge med møder, skolekampagner og gode besøg. Det var dejligt at have en at dele den sidste uge med og vende tingene med på køreturene og om aftenen. En dejlig oplevelse var, at jeg nåede at være der, da vores gode ven og samarbejdspartner Ntakirutimana Edouard og hans hustru Noella blev forældre til en dejlig søn, lille Ian. Både Jette og jeg nød samværet med den lille familie. Ugen bød også på samvær med både Yego-teamet og Wenceslas. Wenceslas afventer afgørelsen på appelsagen, som han får 21. juni. Vi håber meget, at det betyder, at han snart kan vende hjem til Danmark.
Jeg nyder at være hjemme ved mand og familie, og vi glæder os til at fejre vores sølvbryllup i denne uge.
Det bliver dejligt at møde mange af jer på sommerstævnet i Mariager til de forskellige anledninger. Tak for forbøn og hilsner gennem det sidste halvandet år. Det har betydet meget at mærke, at jeg på den måde ikke har været alene.”
Læs mere i Lises sidste nyhedsbrev her.