baptist.dk – blad og web-magasin

Projekt 1 - 2021

baptist.dk – blad og web-magasin

Evangeliet formidles i en moderne kontekst

baptist.dk knytter os sammen

Centralt placeret er det trykte blads 36 sider med interviews, portrætter og artikler, der behandler et tema, der er relevant i dagens samfund. Bladet sendes til ca. 2800 hjem fem gange om året, og dermed er baptist.dk en af vores store kontaktflader. Udover artikler, der belyser bladets tema, fortæller baptist.dk også om livet i menighederne, og om hvad man er optaget af. Derved knytter bladet menigheder og mennesker i baptistkirken sammen til et fællesskab.

baptist.dk er også et web-magasin. På www.baptist.dk bringes selvfølgelig de artikler, som det trykte blad indeholder, men også supplerende artikler til det tema, der er i fokus, og artikler om aktuelle forhold og begivenheder. Det betyder, at baptisters synspunkter og holdninger når langt videre ud end de 2800 husstande, der modtager bladet med posten. Enhver, der søger på nettet efter emner, vi belyser, kan finde artikler derom. Det gør det muligt for skoleelever og studerende at benytte baptist.dk som kilde i opgaver.

Facebook bruger vi til at gøre artiklerne på www.baptist.dk mere synlige og skabe debat om indholdet. Læs fx hver torsdag en ‘Torsdagstanke’, hvor forskellige baptister udtrykker deres personlige refleksioner over et aktuelt tema. Vi opfordrer til, at alle følger baptist.dk på Facebook og deler artikler med deres netværk.

Både blad og web-magasin bringer artikler om tro, tradition og trends. Det trykte blad har sin styrke i et lækkert design, som kan ligge fremme derhjemme, mens web-magasinet med facebook-siden giver mulighed for at være aktuelt og skabe debat om fx politik, moral og etik.

Det er muligt at tegne et menighedsabonnement til 1250 kr. Så får menigheden fem blade fem gange om året til at lægge frem til gæster.