baptist.dk – blad og web-magasin

Projekt 1 - 2020

baptist.dk – blad og web-magasin

Evangeliet formidles i en moderne kontekst

baptist.dk er inde i en rivende udvikling

Centralt placeret er det trykte blads 36 sider med interviews, portrætter og artikler, der behandler et tema, som er relevant i dagens samfund. Det blad sendes til ca. 3.000 hjem mindst fem gange om året, og dermed er baptist.dk vores bredeste kontaktflade. Udover artikler, der belyser bladets tema, fortæller baptist.dk også om livet i menighederne, og om hvad man er optaget af. Derved knytter bladet menigheder og mennesker i baptistkirken sammen til et fællesskab.

baptist.dk er også et web-magasin. På www.baptist.dk bringes selvfølgelig de artikler, som det trykte blad indeholder, men også supplerende artikler til det tema, der er i fokus, og artikler om aktuelle forhold og begivenheder. Det betyder, at baptisters synspunkter og holdninger når langt videre ud end de 3.000 husstande, der modtager bladet med posten. Enhver, der søger på nettet efter emner, vi belyser, kan finde artikler derom. Det gør det muligt for skoleelever og studerende at benytte baptist.dk som kilde i opgaver.

Facebook bruger vi til at gøre artiklerne på www.baptist.dk mere synlige og skabe debat om indholdet. Det har ført til to nyskabelser: ‘Mandagsmening’ – en kort video med fokus på en central baptistisk holdning, som man kan se og høre på et par minutter – og ‘Torsdagstanke’, hvor forskellige baptister udtrykker deres personlige refleksioner over et aktuelt tema. Derfor opfordrer vi til, at alle følger baptist.dk på Facebook og deler artikler med deres netværk.

Både blad og web-magasin bringer artikler om tro, tradition og trends. Det trykte blad har sin styrke i et lækkert design, som kan ligge fremme derhjemme, mens web-magasinet med Facebook-siden giver mulighed for at være aktuelt, skabe debat om de hotte emner fx omkring politik, moral og etik.

Det er muligt at tegne et menighedsabonnement til 1250 kr. Så får menigheden fem blade fem gange om året til at lægge frem til gæster. Flere blade kan bestilles derudover for 100 kr./stk.