Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Sommerhøjskolen i Rebild i dagene 4.-11. juli 2020

01/04/2020

Nu er indbydelsen til årets Sommerhøjskole i Rebild klar til udlevering i baptistkirkerne rundt i landet. Kan du ikke hente den, kan du også finde den på www.baptistkvinder.dk.
Vi mødes under mottoet: Leve og vokse i fællesskabet, og vi glæder os til at mødes om et godt fællesskab, god mad, spændende foredrag, dejlig udflugt, masser af sang og musik, aktiviteter, stille stunder sammen med vores præst og ikke mindst fællesskab, hvor du kan møde venner fra sidste år eller få nye venner.
Prisen er uændret 3.500 kr. alt inklusive.
Kan du ikke få programmet frem på nævnte hjemmeside, eller har du spørgsmål, så kontakt Birgit Hebbelstrup på 2168 7416 eller Carsten Thomsen på 2076 6881.
Vi er optimister og tror og håber på, at vi kan afholde Sommerhøjskolen i år, men vi følger selvfølgelig anvisninger fra både myndigheder og politikere og gennemfører kun højskolen, hvis det er forsvarligt både personligt og økonomisk. Evt. indbetalt depositum vil i tilfælde af aflysning blive returneret.