Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Sommerstævnet er godt i gang

Sommerstævnet er godt i gang

19/07/2017

På Lindenborg har de mere end 1.500 deltagere allerede haft mange gode oplevelser efter et par dages sommerstævne.
Tirsdag var der mange gæster på stævnet. Både fordi Tomas Sjödin, den svenske pinsepræst, der er en pendant til danske Svend Brinkmand, var taler både formiddag og aften. Han talte primært om at give slip og lade Guds nåde komme til en. ”Det er først når vi opgiver at gøre alting selv, at Gud kan komme til”, er en af hans erfaringer.
Og fordi den populære folkekirkepræst Katrine Lilleør gav den tirsdag eftermiddag som en bedre stand up – ikke komiker men forkynder. Hun forkyndte Guds kærlighed, ud fra det gamle folkedigt Agnete og Havmanden, og fra skabelsesberetningen.
”Det centrale er, at vi føler og erfarer os elsket, af Gud og mennesker. Og det er, når vi tvivler på det, at det går galt for både kvinder og mænd,” sagde hun. Hun talte ellers mest til kvinderne i salen. Nok fordi det var baptisternes KvindeNetværk, der havde inviteret hende, fordi de fejrede 90 års fødselsdag.
Onsdag og torsdag er der Landskonference, hvor der bl.a. skal vælges ny formand.