Spring menu over og gå til indholdGå til vores guide for tilgængelighed

Nye datoer for Lederkonference og præstekonvent

Lederkonferencen er nu planlagt til den 4.-5. februar 2022 på Trinity Hotel & Konference Center tæt på Fredericia. ”Her skulle konferencen i april i år også have fundet sted, men dette kunne ikke lade sig gøre på grund af gældende restriktioner. Konferencen er altså ikke aflyst, men udsat og vi fastholder tema og program så vidt muligt,” siger tovholder for konferencen, Torben Andersen. Præstekonventet holdes den 3.-4. februar 2022 samme sted, da det ønskes at konvent og lederkonference finder sted i forlængelse af hinanden. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Endeligt program og tilmeldingsfrist bekendtgøres senere.

Indkaldelse til Landskonference 1 – 29. maj 2021

Som tidligere omtalt i nyhedsbrevet kan vi ikke samles som sædvanligt til sommerstævne, og dermed ikke til landskonference på Lindenborg i juli måned.

Ledelsen indkalder derfor til landskonference den 29. maj 2021 på Hotel Pejsegården, Søndergade 112, 8740 Brædstrup.

Tidsrammen for konferencen er 10-17 (kaffe fra 9.30). Prisen for deltagelse er kr. 200 pr. person, og tilmeldingsfristen er mandag den 26. april. (Vi skal meddele et ca. deltagertallet en måned før).

Forslag fra menigheder og landsorganisationer, der ønskes behandlet på Landskonferencen skal være BaptistKirkens Sekretariat i hænde senest 2 måneder inden landskonferencen (mandag den 29. marts).
Kandidater til valg af formand og ledelsesmedlemmer fra menigheder skal være Sekretariatet i hænde senest 6 uger før landskonferencen (fredag den 16. april).
Per Beck er på valg som formand. Lotte Holm Boeriis og Poul Erik Bjerg er på valg til ledelsen. Per Beck og Poul Erik Bjerg er villige til genvalg.
Kandidater til valg som formand og medlemmer af ledelsen skal indstilles af mindst en menighed. Dette gælder også nuværende medlemmer, der genopstiller.
”Vi har et meget stærkt ønske og håb om, at det vil lykkes for os at samles til landskonference den 29. maj, og at menighederne vil bakke op om landskonferencen”, udtaler Per Beck.

Håndbogen er sendt ud

Baptisternes Håndbog 2021 er nu sendt ud til menighederne. Håndbogen har også i år haft Bente Jensen som hurtig og…… Læs mere

Læs om 40 år i BaptistKirkens internationale mission

Mange af Nyhedsbrevets læsere vil huske Inge og Jørgen Krabbe-Sørensen for deres 15 års tjeneste i Rwanda og Burundi samt…… Læs mere

Internt fordrevne i Myanmar

Trods politiske og økonomiske fremskridt i Myanmar de senere år, er der stadig områder, hvor der ikke er fred, og hvor befolkningen enten må forlade deres hjem, eller de kan efter mange år stadig ikke vende tilbage. Det gælder bl.a. Kachin-staten, hvor der ind imellem er kampe mellem oprørsgrupper og regeringssoldater, og hvor mange mennesker lever i lejre, fordrevne fra deres hjem. I samarbejde med Myanmar Baptist Convention og den lokale Kachin Baptist Convention støtter vi et projekt, der hjælper med uddannelsesmaterialer, fx sportsudstyr, og biblioteker på de ofte interimistiske skoler i lejrene. Det er altafgørende, at børnene i lejrene får undervisning, så de er rustet til livet, når de kan vende tilbage til deres hjemegn.

Alle menigheder opfordres til at indsamle en kollekt til projekt ’Internt fordrevne i Myanmar’. Private kan også støtte indsamlingen ved at indbetale et bidrag på konto 3201 10042879 eller MobilePay 911 118 mærket ’IM tema 7’.

Støt 'Internt fordrevne i Myanmar' her