Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Efterskolernes Dag søndag 29. september 2019 kl. 13-17

25/09/2019

Fra Rebild Efterskole fortæller forstander Troels Schrøder: ”Vi oplever i disse år en stigning i antal elever. Det lille trygge fællesskab med tid til at dyrke sine interesser tiltaler mange. Alle kender hinanden både voksne og elever. Det giver ro til også at bruge tid på de store ting i livet, værdier, fremtid, tro og det at være menneske i den verden, vi lever i. Vi glæder os over mangfoldigheden i vores elevgruppe, da det afspejler virkeligheden og vores hverdag.
Vi vil gerne invitere evt. kommende elever og forældre til Efterskolernes Dag på søndag. Program for dagen kan I finde på www.rebildefterskole.dk. Jeg vil orientere om skolen, elever vil vise rundt og der vil være mulighed for at tale videre med en lærer om det at være elev på Rebild Efterskole. Vi glæder os til at tage imod en masse kommende elever og deres forældre.”

Afdelingsleder Jens Schurmann fra Tølløse Privat- og Efterskole inviterer også til at opleve livet som efterskoleelev: ”Vi holder også åbent hus på søndag – og her er du selvfølgelig velkommen!
Hvis du går og tænker på, om du skal gå på efterskole, så kom og besøg os, oplev skolen og se linjefagene i aktion. Er du til Musik? Sport? Eller hvad med Dans og Teater? Få en forsmag på det hele, når vores dygtige elever viser, hvad de har lært.
Vi vil gerne vise dig skolen, vores skønne omgivelser og faciliteter, vi byder på en lille servering, og imens vil du møde vores dygtige lærere og skønne elever. Du kan stille spørgsmål og høre alt om skolen – undervisningen, linjerne, valgfagene og selvfølgelig en masse om alt det andet, livet som efterskoleelev byder på.
Vi glæder os meget til at slå dørene op for mulige kommende elever og deres familier. Tilmelding er ikke nødvendig. Hvis du gerne vil se lidt mere om skolen, inden du kommer, så kig på vores hjemmeside tpoe.dk eller på facebook.com/TPOEskole.”