Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
En ny baptistmenighed er på vej – Vejle Baptistkirke

En ny baptistmenighed er på vej – Vejle Baptistkirke

28/06/2023

Jan Andreasen fra Vejle skriver:
”11. juni var der dobbelt dåb. I det gode vejr havde et medlem af menigheden åbnet sit hjem for inviterede, og de havde en stor pool, som kunne bruges.
Dåbsbassin har menigheden ikke, faktisk ejer vi ikke engang en stol eller ret meget andet, men hvad betyder det, når Helligånd og Jesus går hånd i hånd, og man har to mennesker, som har et brændende ønske om at blive døbt.
Menighedens medlemmer er medlem af Baptistkirken Odense, som har valgt at blive modermenighed for Vejle Baptistkirke. De har hjulpet med GDPR-regler, skattefradrag, konto, hjemmeside og meget andet.
Kirken, som er i gang med at blive formet, har været undervejs siden starten af 2023 efter møder med menighedsplanterteam og BaptistKirkens ledelse.
I april havde vi en prøvegudstjeneste, hvor vi var 31 personer. Vi havde fællesskab i 4½ time, inden de sidste gik hjem.
Siden har vi mødtes til filmaftener med kristent indhold, vi har haft flere prøvegudstjenester og en påskeudflugt til Silkeborg Baptistkirke med efterfølgende påskefrokost.
20. august kl. 14.00 har vi vores første gudstjeneste, hvor der kommer besøg fra flere menigheder, BaptistKirkens ledelse og menighedsplanter-teamet. Ønsker du at deltage så giv venligst besked til mig på jan@baptistkirken-odense.dk.”