Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Anledninger sammen med Kvindenetværket

28/06/2023

Alle kvinder er hjertelig velkommen til Kvindenetværkets forretningsmøde på Lindenborg i Foredragssalen tirsdag 18. juli kl. 13.00. Dagsorden, årsregnskab og beretninger kan findes på www.baptistkvinder.dk.
Aimee Kjær Kofoed vil fortælle om ”Mit liv med strikkere i Burundi” tirsdag 18. juli kl. 15.30 i skolens spisesal, her er både kvinder og mænd indbudt. Projektet ”Coffee Beanies” har givet de involverede kvinder og deres familier håb om en bedre fremtid.
Kvindenetværket inviterer alle medlemmer til en spændende Kvindekonference i Sæby 15.-17. september 2023. Foredragsholder, debattør, forfatter og tidligere folketingsmedlem Özlem Cekic giver et spændende oplæg og præst i Korskirken Herlev Bodil Højbak Møller er med på hele konferencen og vil glæde os både med foredrag og gudstjeneste.
Se nærmere på vores hjemmeside og skynd dig at melde til (mettehillertz@gmail.com), så længe der er plads at få.
Nogle kvinder fra Fyn har tilrettelagt konferencen. Der gives rejsetilskud til kvinder fra Bornholm og Sjælland.
5.-8. oktober 2023 afholdes Europæisk konference i Riga. Læs mere på www.baptistkvinder.dk. Eventuelle interesserede kan henvende sig til Anne-Marie Møller.