Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Forbøn for Kvindenetværket

30/08/2023

Baptisternes Kvindeforbund blev stiftet i 1927. Der var brug for kvinder, som ville hjælpe vanskeligt stillede familier ramt af sygdom, arbejdsløshed og andet. Hedningemissionen ønskede også hjælp til arbejdet i Afrika. Der var også brug for det, som senere kom til at hedde Prædikanternes Hjælpefond.
Kvindeforbundet har senere skiftet navn til Kvindenetværket og mødeformen og aktiviteterne har også ændret karakter, for vi forsøger stadig at følge med udviklingen i det danske samfund. Kvindenetværket ønsker at være et kristent forum, hvor vi inspireres, opbygges og udrustes i tro og tjeneste. At være et sted hvor kvinder i et ligeværdigt fællesskab tør være dem selv, udvikle deres selvværd og lade glæden blomstre.

Vi takker Gud for opgaverne, som vi er blevet betroet og for hjælp til at løse dem. Vi takker Gud for de mange kvinder, som har stillet sig til rådighed for Kvindenetværkets arbejde og for fællesskab med kvinder både nationalt og internationalt.

Vi beder Gud om hjælp og visdom til at gøre det rette og være der, hvor der er brug for vores hjælp. Vi beder Gud, om Han vil kalde kvinder til at påtage sig opgaver i Kvindenetværket, så vi stadig må opleve, at kvinder blomstrer både herhjemme og hos vores samarbejdspartnere.