Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Fremgang for unge enlige mødre

Fremgang for unge enlige mødre

25/10/2023

Bente Gaarden, der sammen med sin mand Jesper er volontører i Rwanda, skriver:
”I går tirsdag var første dag i vocational training sy-projektet, som er Bethelkirkens tillægs-projekt til YSM – projektet der støtter unge enlige mødre. Det var dejligt at se de unge kvinders iver og glade smil ved maskinerne. De er to om hver maskine, og indtil videre sidder de på terrassen i LLCCM-bygningen, da der mangler at blive støbt gulv i den nye bygning, der skal rumme både tailoring (sy træning) og hairdressing (hårfletning). Bygningen skulle være klar i næste uge om alt går vel.
Vi har også været på besøg i et par af spare- låne-grupperne, hvor også nogle af de unge kvinder fra YSM-projektet er med, og været hjemme hos et par af kvinderne og deres familier.
Yvonne, en af kvinderne, fortæller, at projektet har hjulpet hende med at se fremad givet hende håb for hende selv og hendes lille dreng Kevin. Spare- låne-gruppen har hjulpet hende og hendes mor, der også er med, til at låne penge til, at den yngste søster kan gå i Secondary School. Det at være med i spare- låne grupperne er med til at hjælpe disse unge kvinder tilbage i lokalsamfundet. Yvonne vil gerne lære at lave og reparere sko.”