Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fuldt booket

10/10/2018

Så er første hold til BASIS, den teologisk grunduddannelse, fyldt op. Derfor lukker vi nu for tilmeldingen.
”Det har været en stor fornøjelse at opleve interessen for at være med på BASIS fra baptister i hele landet,” fortæller Lasse Åbom, som leder uddannelsen. ”Særligt opmuntrende er det, at vi har baptister i alle aldersgrupper og fra mange dele af landet – ligesom vi har deltagere med både burmesisk, afrikansk og gammeldansk baggrund. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang! Oprindeligt havde vi håbet på 10-15 deltagere på det første hold, men nu er vi over 20, og for at holdene ikke skal blive for store, må vi desværre lukke tilmeldingen for nuværende.”
Man er stadig velkommen til at kontakte Lasse Åbom på lasse@immanuelaros.dk eller 2290 5628, så man kan blive skrevet på en venteliste, hvis der er nogen af de tilmeldte, der ombestemmer sig. Man kan også skrive sig på en interesseliste for det hold, der begynder i januar 2020, så bliver man kontaktet, så snart tilmeldingen åbner.