Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Vil du med til Brasilien i 2020?

10/10/2018

22.-26. juli 2020 er der stort baptist-træf i Brasilien, arrangeret af BWA, Baptisternes Verdensalliance sammen med de brasilianske baptister. Det er for første gang for alle aldre og bliver kaldt ’Together 2020’ – og man går væk fra det støvede ’Verdenskonference’. Og nu er der mulighed for at rejse med en dansk delegation.
Lisbeth Emming fra Odense er gået i gang med at arrangere en rejse. Lisbeth fortæller: ”Der arbejdes på en tur fra 19. juli til ca. 4. august. Ankomsten er planlagt efter, at man har et par dage i Rio før konferencen starter. Aldersniveauet i delegationen forventes at blive ret højt, så der arbejdes med en afslappet tur, hvor der er god tid… også i lufthavnene.
Ved ankomst til Rio planlægges med en rundvisning i byen til alle de store steder. Efter konferencen skal vi til Iguazu vandfaldet med et par overnatninger, så det kan ses fra både den argentinske og brasilianske side.
Derefter gerne en tur i Amazonas med tre overnatninger og ture ind i junglen, som vil kunne tilvælges. Det ved jeg dog ikke nærmere om endnu. Vi vil forhåbentlig slutte med et par dage i byen Salvador og flyve hjem derfra.
Turen forventes at komme til at koste omkring 25.000 kr. Det er for ordentlige hoteller inkl. morgenmad, i Rio gerne i ret kort afstand til kongrescentret, og jeg forventer, at der vil være fuld forplejning i Amazonas.”
Der kommer info om mulighed for tilmelding, så snart Lisbeth har mere på plads. Foreløbig kan du begynde at spare op!