Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Koncert med Baobab Sisters

07/03/2018

Kirsten Nielsen fra Gospelkoret Liberty i Tølløse skriver:
”Vi vil gerne indbyde jer til en særdeles spændende koncert tirsdag 20. marts kl. 19.30 i Tølløse Baptistkirke med Baobab Sisters – en aften spækket med fantastiske sange og gode historier fra Sydafrika.
Baobab Sisters specialiserer sig i at synge sydafrikanske sange på sprog som zulu, xhosa og sotho. Gruppen rejser til Sydafrika en gang om året og har over årene opbygget et repertoire med et bredt udsnit af landets sangskat. Publikum bliver præsenteret for alt fra politiske sange skrevet under apartheid, musik fra de sortes kirker til moderne popnumre om den svære kærlighed. Alt sammen tilsat gode historier og anekdoter fra gruppens mange rejser. Vi vil bl.a. høre om besøget hos Zulukongen, hos Desmond Tutu og flere andre prominente afrikanere.
Baobab Sisters, der ledes af Rikke Forchhammer, tidligere forstander på Krogerup Højskole, består af otte musikuddannede sangerinder.
Vi kan love, at Baobab Sisters synger sydafrikanske sange med en medrivende energi, smukke klange og garanti for gåsehud. Snyd ikke jer selv for en unik og bevægende musikalsk oplevelse.
Billetter á 85 kr. købes på Billetto.
Hør musikken og se videoer på gruppens Youtube kanal eller Facebook. Arrangementet støttes af BBU.”
Yderligere oplysninger hos Kirsten Nielsen på 5383 4340.