Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny ansættelse i Roskilde

08/05/2019

Gitte Prøhl, der er menighedsrådsformand i Roskilde Baptistkirke, skriver:
”Roskilde Baptistkirke har fra 1. august ansat Michael Boe Frost som assisterende præst på halv tid. Michael er 38 år, gift med Lajla og de har to børn Boaz (7 år) og Aveline (5 år).
De sidste tre år har Michael siddet i menighedsrådet, så han kender menigheden rigtig godt og omvendt.
Med Michael har menigheden fået en fremragende forkynder, der er godt funderet i Bibelens ord. Han har et stort hjerte for ud- og afviklingen af gudstjenesterne samt undervisning i den kristne tro. På Roskilde Baptistkirkes hjemmeside ligger der flere undervisningsvideoer til brug i bl.a. netværksgrupper mm., som han er med i. At få formidlet evangeliet til vores børn, unge og ungefamilier er også noget, der ligger ham meget på sinde.
Da Michael også er professionel iværksætter og forretningsmand, vil han være en god drivkraft også på det administrative område. Vi er glade for, at Michael føler sig kaldet til præstegerningen og sammen med Jakob Vagner (ledende præst) og Jan Haslund – Thomsen (frivillig pastoral medarbejder) får Roskilde Baptistkirke et godt præsteteam.”