Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny formand for skolerne i Tølløse

26/04/2022

Torsdag den 21. april holdt Tølløse Privat- og Efterskole generalforsamling med både skolekreds og forældrekreds.
Formand Lars Gaarden og forstander Henrik Kristiansens kunne fortælle om en god og stabil udvikling på skolerne; Der er udfordringer med byggeriet af en ny samlingssal og skolens ansatte deltager i en proces, “Sammen om fremtidens TPOE” med afsæt i skolens historie og værdigrundlag.
Efter en årrække uden udskiftninger i bestyrelsen kom flere nye til. Lars Gaarden stoppede efter 19 år, heraf de sidste 16 år som formand. Desuden stoppede Charlotte Kasten Larsen og Annette Hessner. Skolekredsen valgte i stedet Peter Krogh Jacobsen, Simon Skårhøj og Sine Thorndal. Også BaptistKirkens repræsentant i bestyrelsen er ny, idet Søren Kofoed har erstattet Mads Peter Villadsen. Bestyrelsen har konstitueret sig med Peter Krogh Jacobsen som ny formand. Gitte Elleby fortsætter som næstformand.
Der var stor taknemmelighed for de afgående bestyrelsesmedlemmers indsats og engagement, og Lars Gaarden fik rosende ord og varme hilsener fra såvel næstformanden som både den nuværende forstander samt de to foregående. Skolerne tager afsked med en formand, som på alle måder har løftet opgaven flot gennem den lange årrække – og bidraget med ikke alene en solid faglig indsigt i den økonomiske side af skoledriften, men også med en sund balance mellem frihed og ansvar, godt humør og evnen til at træde i karakter, når det var nødvendigt.
Skolekredsen har det seneste år fået en del nye medlemmer. Men den kan blive meget større! Gå ind på tpoe.dk/skolekreds og læs mere. Det koster kun 50 kr. om året at være en del af skolernes bagland.