Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny stilling som Operations Manager for europæiske baptister

10/04/2024

Helle Lith forlader sin stilling som vicegeneralsekretær i EBF (Europæisk Baptistføderation) senere på året og i den forbindelse oprettes en ny stilling som Operations Manager. Se stillingsbeskrivelsen her. Ansøgningsfrist er 22. april og det er en forudsætning, at man taler og skriver flydende engelsk.
BaptistKirkens generalsekretær, Torben Andersen, fortæller: ”Os der har mødt Helle Lith i EBF-sammenhænge ved, hvor stort engagement hun har lagt i jobbet gennem årene, og hvor mange forskellige opgaver hun har løst som skiftende generalsekretærers tætteste medarbejder. Hun vil blive savnet, men nu oprettes en helt ny stilling med nogle af de samme arbejdsområder. Har vi mon blandt danske baptister den person, som vil gøre tjeneste i et internationalt baptistfællesskab med spændende udfordringer og et arbejde tæt på generalsekretær Alan Donaldson og den øvrige stab?” Læs mere om EBF her https://www.ebf.org/.