Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nye spor på sommerstævnet

29/05/2019

Hvis du regner med, at alt er, som det plejer, på årets sommerstævne, må du regne om. Aldersfordelingen er lidt ændret og så har alle sporene fået Camp som efternavn. Fra 0 år til 3. klasse hedder stadig Kidz. Beat Camp er for 4.-6. klasse, Fusion Camp er for 7.-9. klasse, Urban Camp for de 15-20 årige og Soul Camp for 20+ år. Det, der tidligere blev kaldt Hallen eller voksen, er nu blevet til Base Camp – og i Roskilde-festival-terminologi kaldes de to scener for store scene – i Hallen, og lille scene – i Spisesalen, hvor de tre alternative aftenprogrammer vil foregå.
Programmet kan du finde på stævnets hjemmeside, men nogle af sporene kommer med en hilsen her.
Kidz skriver: Vi glæder os til at se dig på Kidz til et hav af gode, sjove og spændende aktiviteter. Særligt tirsdag (som er gæstedag) bliver en fest med Kidz fun, familiefest med pasta party og beach aften.
BEAT har i år valgt temaet ’Fan Groups’, så er du fan af BEATney Spears, Justin BEATer, the BEATles, BEAThoven eller en nogle helt andre, så kom med på BEAT Camp. ”Sammen med de andre Jesus-fans kommer du til at opleve et vildt fællesskab, hvor vi fordyber os i, hvordan man “genopdager det gode fællesskab” – som jo er hele stævnets tema i år.
Urban er det ’gamle’ One, men udvidet til at omfatte hele gymnasie-alderen – så her bliver tryk på.
Soul og Base Camp har fælles aftenmøder i Hallen i år. Det bliver nok noget mere ungdommeligt. Til gengæld vil der mandag-onsdag være et alternativt program i spisesalen, som er mere stille og roligt; med musikeren og præsten Rune Funch, kunstneren Jeanette Munksbøl og salmedigteren Iben Krogsdal. Der vil også være late-night program for Soul Camp, så de unge får noget for sig selv.
Mere om alt dette i næste uge. Men inden da stiger prisen for deltagelse 1. juni!