Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Nyt fra Koordinationsudvalget

Nyt fra Koordinationsudvalget

03/10/2017

Søndag 24. september var sommerstævnets koordinationsudvalg samlet til første møde efter et veloverstået Sommerstævne 2017. Stævnechef Lars Gaarden skriver:
“Vi vil i den forbindelse allerførst benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle, der var en del af dette års sommerstævne i Lindenborg, og vi ser tilbage på stævnet 2017 med glæde – og ser fremad med lige så stor glæde.
Vi er allerede nu trukket i kedeldragten og påbegyndt planlægningen af næste års stævne. Hvad der skal ske på stævnet vil følge – så hold øje – men begynd allerede nu at glæde dig!
Vi vil også gerne i denne lille hilsen komme med et godt tilbud:

Nu kan du være med til at sætte dit fingeraftryk på næste års stævne

Vi er i koordinationsudvalget løbet tør for PR-orakler – og vi søger derfor blandt jer en, der går rundt med ønsket om at hjælpe med PR, kommunikation og reklame.
Ansvarsområdet for vores nye medlem af udvalget vil primært være:

Opdatering af Facebook og hjemmeside
Medvirke i udvikling af smartphone app
Overordnet PR og reklame ansvar i samarbejde med stævnechef
Udsendelse af nyhedsbreve

Har du lyst til at arbejde med en eller flere af ovenstående punkter, så skynd dig at sende en mail til mail@familiengaarden.dk eller ring til Lars Gaarden på 2810 1717 – jo hurtigere jo bedre – der er rift om pladserne.
Til slut håber vi på jeres forbøn og støtte i planlægningen af verdens bedste Sommerstævne. Vi ser frem til at sende mere info til jer – og husk at I altid er velkommen til at kontakte os med ris og ros, gode og dårlige ideer, eller bare for at få en snak.”