Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Otte danskere blev klogere på menighedsplantning

“Ingen kirke kan overleve uden at plante nye trosfællesskaber. Det er at være kirke.”
Sådan sagde Flemming Mølhede, fra Vineyard København på en baptistkonference om menighedsplantning i Riga i sidste uge. Her deltog 60 kirkeledere, menighedsplantere og måske kommende menighedsplantere fra Norden og Baltikum og oplevede et inspirerende og opmuntrende fællesskab.
Flemming er opvokset i en baptistpræstefamilie i Nordjylland og talte med glæde om sin barndoms kirke. Siden har han selv plantet to menigheder og er leder af Vineyard både i Danmark og Norden. Alene det seneste år har de plantet tre menigheder i Danmark, i Aarhus, Rønne og Helsingør.
De danske deltagere kom fra Odense, Kolding, København og Bornholm. Læs artiklerne om konferencen – og hvad Cynthia Padi har gang i i Kolding.