Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Præsteuddannelse og sukkermangel

31/01/2024

Lise skriver også om de præstestuderende i Rubura:
”På præsteskolen er holdet nu i gang med deres sidste periode – til april er de færdiguddannede. De har travlt med studierne, og vi putter et engelskmodul ind alle dage, det kan lade sig gøre. Det er et højt ønske fra de studerende at blive bedre til engelsk. De oplever, at mange besøgende ikke kan fransk, så engelsk er blevet vigtigere. De har skema fra kl. 7.30-16.00 og ind imellem også praktisk arbejde i de marker, der leverer en del af maden til præsteskolen. Det eneste, de er kede af, er, at der igen er sukkermangel i Burundi, så de hverken har kunnet få sukker i deres morgengrød eller i deres te! Rygterne siger, at på lørdag er der sukker igen, så de ser frem til en lidt sødere morgenmad i næste uge.
Jeg bruger ikke så meget sukker, men jeg glæder mig til gengæld til, at jeg på lørdag får gæster fra Danmark i en lille uges tid. Det er Mette Hansen og hendes datter Maria Gaard Hansen hjemme fra Odense som kommer og er med på arbejde i og omkring Rubura. Ja faktisk ruller gæsterne ind i den kommende måned, for allerede ugen efter ankommer min mor Hanne Weber-Hansen og min søster Naja Weber-Hansen til Rwanda, hvor vi mødes næste fredag.”