Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Se med på Together2021

Se med på Together2021

07/07/2021

Baptister verden over vil de næste fire dage sidde ved skærmen nat og dag. Det sker for at følge med i den første ambitiøse online verdenskonference i Baptisternes Verdens Alliance, BWA. Together2021 er 100 timers video- og liveoptagelser med gudstjenester, bibelstudier, samtaler og oplæg på engelsk (det meste), spansk, portugisisk og russisk (men desværre ikke på dansk).
Konferencen er startet i dag, onsdag, med to før-konferencer. En planlagt af baptistkvinderne og en anden om religionsforfølgelse.
De kommende dage kan alle gratis deltage i åbnings- og afslutningsfesterne. Åbningen finder sted kl. 00-02 i nat (natten til torsdag 8/7) og lørdag eftermiddag kl. 14 dansk tid er det afslutningsgudstjeneste med virtuel nadver.
Disse to begivenheder kan man deltage i gratis, men man skal registrere sig på bwa2021.org for at få tilsendt et link.
Hvis man betaler et beskedent gebyr, kan man få adgang til det imponerende tilbud med spændende baptister fra alle hjørner af verden det næste halve år. Se hvordan her.