Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Nu er 2. oplag parat til salg og læsning

Nu er 2. oplag parat til salg og læsning

30/06/2021

Bogen om ’Dansk baptisme og tysk nazisme’, der kom 5. maj, er blevet godt modtaget. Det første oplag blev hurtigt udsolgt. Nu kan bogen købes igen, så den kan tages med på ferien som sommerlæsning.
Bent Hylleberg siger: ’Det er en stor glæde, at interessen for danske baptisters liv og virke under 2. verdenskrig har vist sig at være meget stor. Jeg håber, at mange yngre og unge vil læse med. Den handler om kristendom og politik, krig og fred, tvang til tro eller religionsfrihed – emner, som interesserer den yngre generation. Bogen er altså også en oplagt gavebog til børn og børnebørn!’
Du kan læse og høre mere om bogen her: www.danskbaptismeogtysknazisme.dk, hvor der også er information om, hvordan den bestilles. Den kan også efter aftale hentes tre steder: Hos Gitte Elleby på Sekretariatet i København (2299 0424), hos Ulla Holm i Aalborg (2299 6483) og hos Bent Hylleberg i Tølløse (5170 1890). Bogen er på 650 sider og koster 350 kr. med forsendelse og 300 kr. ved afhentning.