Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Unge på missionseventyr

24/10/2018

Trods politisk pres på for at gå direkte i gang med en uddannelse efter gymnasiet, er der i flere danske baptistkirker unge, der tager til Australien eller New Zealand for at uddanne sig til mission. Louise Jul Boeriis har gennemført det, de kalder en DTS, Discipel Trænings Skole ved Ungdom med Opgave, og er taget afsted igen på et halvt års bibelskole.
Hun har skrevet tre artikler til baptist.dk. Blandt andet skriver hun: ”Jeg tror nogle gange, at vi som mennesker får forvildet os ud på et sidespor af: ’Hvad kan Gud gøre for mig i dag?’ (…) Men når jeg fokuserer på Gud og hans totale kærlighed til mig, bliver jeg glad og får overskud til at vende min bøn hen på ham: ’Hvad kan jeg gøre for dig i dag, Gud?’”
Læs mere her.