Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
19 unge døbt i Esbjerg

19 unge døbt i Esbjerg

22/06/2022

På et års tid har Chin Baptist Church i Esbjerg døbt 19 unge mennesker. Første dåb var i påsken 2021, i Nysø ved Varde. Det var den 3. april, 14 grader og dejligt vejr – men vandet var koldt. Da døbtes ni unge.
Et år efter, påskemorgen i år døbtes yderligere 10 unge samme sted. Også her var vejret godt. ”Gud glæder sig”, tænker Moses Lal Bawi Peng, præst i CBC Esbjerg.
Alle sammen er børn af menighedens medlemmer og mellem 14 og 18 år gamle.
Begge år er de blevet undervist fra langfredag aften og hele lørdagen og døbt søndag morgen, efter at de har accepteret Jesus som deres frelser.
To af dem, der deltog i undervisningen sidste år, valgte ikke at blive døbt dengang. De gentog undervisningen i år og blev så døbt.
”Jeg tror på at gentage succesen næste år, for der er flere på vej. Vi har undervisning to gange om måneden for unge mennesker. 30-40 unge deltager i bibelundervisning fredag aften, som jeg og min assisterende præst Isaac Van Bawi Thang, står for,” fortæller Moses.  Isaac har været ansat siden april i år. Moses er både præst i CBC Esbjerg og generalsekretær i CCA-Dk, Chin Christian Association Denmark.