Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

900 til Max-dag i Rønne

04/09/2019

Børn i alle aldre myldrede rundt i gaderne omkring Baptistkirken søndag eftermiddag. Baptistkirken Bornholm, Missionskirken og Pinsekirken i Rønne, der har et fælles børne- og ungdomsarbejde, har en tradition for en stor børnefestival. I år var det søndag d. 1. september at gaderne blev spærret af i centrum af Rønne. Mindst 900 børn deltog – det var dem, der fik armbånd – og der var mange forældre og bedsteforældre med ved hånden eller de fik en tår kaffe i cafeen. I alt var der omkring 60 aktiviteter, spændende fra droneflyvning til en Zorb-ball, hvor barnet (min. 130 cm højt) blev spændt fast indeni og så ruller bolden ned ad gaden – rimelig kontrolleret! Baptistkirken var forvandlet til legeland for de mindste.
I alt hjalp 136 frivillige fra de tre kirker og fra Euroclass i Kolding til at afvikle det store arrangement. Ca. 30 voksne, både danskere og chin’er, fra Baptistkirken stillede op.
”Det var en fantastisk dag. Fedt at se, hvad der kan ske, når vi rækker ud sammen. Det er et godt arbejdsfællesskab,” siger Noah Mogensen, der er ungdomspræst i det fælleskirkelige arbejde.