Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

BASIS for alle

08/05/2024

Det var en festdag lørdag 4. maj i Aarhus, da 14 studerende afsluttede den teologiske grunduddannelse BASIS. Studieleder Lasse Åbom kunne sige farvel og tak for denne gang til endnu et hold engagerede og glade studerende, efter de i to år har fordybet sig i teologi, bibelkundskab, forkyndelse og gudstjenesten.
“Det er en stor glæde at opleve den nysgerrighed og det engagement, som de studerende møder op med lørdag efter lørdag, når vi samles,” fortæller Lasse Åbom, “mange er frivillige prædikanter, gudstjenesteledere eller børnemedarbejdere i deres lokale menigheder, og de løfter en kæmpe indsats. Derfor er det så vigtigt, at de får et godt input til deres arbejde, og at de får et åbent sted at komme med deres spørgsmål, så vi sammen kan blive klogere.”
Efter sommerferien starter et nyt hold med undervisning på Sjælland. Er du interesseret, kan du høre mere hos Lasse Åbom på lasseabom@gmail.com.