Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

BBU valgte ny ledelse

30/09/2020

Trods Corona og helt efter forskrifterne var ca. 30 medlemmer af BBU i lørdags samlet i Odense til inspirationsdag og et forsinket årsmøde, da det jo også skulle have været afholdt i Lindenborg på sommerstævnet, som blev aflyst.
I lørdags blev der valgt fire nye medlemmer til BBU-ledelsen, som nu består af Julie Bay og Marcus Kristoffersen som næstformænd og Cung Hu, Sofie Ullemose, Emilie Wilki samt Nicolas Fromsejer som menige medlemmer. Rasmus Højmark er stadig formand.
BBU har udgivet oversættelsen af ”Led med dit liv”, som handler om at være rollemodel og forbillede som leder for børn og unge. Rasmus Højmark siger: ”Vi håber, mange ledere vil læse og bruge den i deres arbejde.”
Der er også kommet en fysisk folder, ”Den røde tråd”, som også kan hentes på BBUs hjemmeside https://bbunews.dk/den-roede-traad.
Materialet handler om, hvordan troen kan udvikles i foreningsarbejdet og derhjemme fra de helt små børn på 0-2 år til de unge voksne på 21-30 år – igennem fortællinger, relationer, oplevelser og involvering.
Rasmus slutter: ”Jeg er sikker på, at disse to områder er ekstremt vigtige for fremtiden.”