Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Besøg fra Myanmar

09/08/2017

Fra sidst i august og frem til udgangen af november får vi besøg af Phyu Phyu Thin. Phyu Phyu, der kommer fra Karen-staten, arbejder til dagligt i Myanmar Baptist Conventions mission-og udviklingsafdeling og skal i Danmark deltage på Diakonhøjskolens Internationale kursus. Da kurset er ret intensivt, bliver der kun begrænset mulighed for at møde Phyu Phyu, men skulle nogle menigheder være interesseret i besøg, kan de skrive til Morten Kofoed, der vil se, om det kan lade sig gøre. Phyu Phyu forventes dog at deltage på LK2 i Vejle 18. november. En bevilling fra Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling på godt 70.000 kr. støtter Phyu Phyus deltagelse på kurset.
”Vi har de senere år udviklet samarbejdet med vores kristne søstre og brødre i Myanmar, og det er et meget vigtigt skridt i den samarbejdsrelation, at vi nu kan byde velkommen til Phyu Phyu i Danmark”, fortæller Morten Kofoed. ”Vi har tidligere haft tre andre deltagere fra Burundi og Rwanda som deltagere, og de har fået et godt indblik i missions- og udviklingsarbejde, dansk kultur og projektforståelse”, slutter Morten Kofoed.