Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Familien Kofoed vel ankommet til Rwanda

Familien Kofoed vel ankommet til Rwanda

09/08/2017

Sidt i juli landede BaptistKirkens missionssekretær Morten Kofoed, hans kone Aimée og deres to piger i Kigali. Familien skal tilbringe resten af året i Rwanda og Burundi, hvor Morten – kort fortalt – skal tilse projekter, mødes med samarbejdspartnerne og drøfte de fremtidige aktiviteter i de to lande. Derudover vil han fortsat varetage mange af sine almindelige opgaver.
Mange fra Baptistkirken i Rwandas (AEBR) kontor var mødt op i lufthavnen for at give familien en varm velkomst. Også repræsentanter fra AEBRs anden samarbejdspartner – de canadiske baptister – var mødt frem. ”Det var meget overvældende med de mange mennesker, der brugte det meste af en aften på at byde os velkommen”, fortæller Morten fra Kigali. ”Det gør, at vi virkelig føler os omsluttede og vi glæder os til at lære dem alle endnu bedre at kende”.
Den første uge er gået med at komme på plads i huset og vænne sig til de lokale forhold, der for pigernes vedkommende også er den nærliggende svømmepøl. Ligeledes er skolegang også en del af hverdagen. Ida Mai på syv år bliver hjemmeskolet af Aimée, mens Augusta på fem år leger lidt med.
Arbejdet sammen med AEBR er gået i gang og udover de ugentlige medarbejdermøder, er møder med de ansatte om projekter og aktiviteter gået i gang. Snart løber første seminar og feltbesøg af stablen. Noget som hele familien ser frem til.