Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bøn for Myanmar

29/03/2023

Evangelisk Alliances (EA) indsamling i 2023 går primært til arbejde blandt forfulgte kristne i Myanmar. Der er allerede blevet indsamlet 442.818 kr. ind til Myanmar og Evangelisk Alliance Danmark. Du kan læse mere om det arbejde i Myanmar, som EA støtter, på de sidste sider i årets bedehæfte, der kan findes her.
EA skriver nu: ”Vi har fået en opdatering fra vores kontakter i Myanmar, som skriver (det følgende er frit oversat):
“Størstedelen af folk har det ikke godt, da vores land er på vej ind i et åbent drabsscenarie. Militæret forsøger at genopvække en lov, der tillader civile at være bevæbnet, så de, der støtter militæret, kan få gavn af det. Der kommer til at være blodsudgydelser de kommende dage – især mod de kristne, som i kulturen i denne tid anses for at være imod militæret.
Nogle kirker er ved at genopstarte deres arbejde, på trods af Covid-19 restriktionerne og andre udfordringer i denne tid. De kristnes tro bliver testet og prøvet.
Bed for forsoning mellem forskellige religiøse grupper i Myanmar, og for at forfølgelsen af kristne må stoppe. Bed for de tusinde sårbare mennesker, der er på flugt på grund af krigen. Tak Gud for succesen med “the persecution survival training”, som har bragt håb og opmuntring til mange kristne.

A PRAYER FOR MYANMAR
Heavenly Father, the weight of this long conflict in Myanmar threatens to eliminate hope and unity in Myanmar’s population. Encourage Your people and let them know that we stand with them in their pain. Strengthen our brothers and sisters with the fellowship, training and everyday provision that they need. Thank You for the powerful ways in which You are working through the church during this difficult time. Give Christians courage, resources and revelation as they seek to respond to this crisis. Bring an end to the conflict. Amen.”
Ønsker du mere information om Myanmars situation, henvises der til en artikel, som er produceret af Open Doors US. Den kan læses her.