Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Byt dit aflagte tøj

07/08/2019

Søndag 11. august kl. 11.30-15.00 gentager Købnerkirken på Amager succesen tøj-bytte-dag.
Konceptet er enkelt; man medbringer tøj, man gerne vil bytte/af med. Så kan man enten have et lille område, hvor man har sit ’særlige’ tøj, man gerne vil bytte for noget andet, eller man kan lægge det i ’skatte-området’, hvor alle kan gå på jagt – uden at bytte det til noget andet.
”Forbrug og overforbrug er en stor udfordring for planeten. Vi køber og smider ud som aldrig før. Til tøjbyttedag vil vi prøve at imødekomme denne problemstilling ved at sørge for, at det tøj, der bare ligger i skabet eller måske ender i skraldespanden, kan få et nyt hjem. Det gør vi ved at bytte vores tøj,” fortæller Købnerkirkens koordinator for dagen, Johanne Kofoed Lundegaard.
Det er tredje gang, Købnerkirken afholder arrangementet, som tidligere har vist sig at være en stor succes med overvældende mange besøgende. At en kirke åbner dørene for et arrangement, som ikke umiddelbart har noget med kirkelige handlinger at gøre, har baggrund i et ønske om at være til stede lokalt og at bidrage til en bæredygtig udvikling på kloden.
Alt tøj (og sko, tasker, smykker, bælter, jakker etc.) kan medbringes. Der vil også være børnetøj.
Alle er velkomne. Overskydende tøj vil efterfølgende blive doneret til genbrug.
Læs mere om arrangementet på Facebook.