Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Danmark spiser sammen…

11/04/2018

og vi synger sammen…
Lotte og Troels Schrøder fra Rebild Efterskole skriver:
”Kom på Rebild Efterskole onsdag 25. april 2018 kl. 17.30-20.30 og deltag i fællesspisning efterfulgt at vores forårssangaften.
Rebild Efterskole inviterer i samarbejde med Boblberg.dk til fællesspisning og sangaften. Der vil blive serveret lækker mad, og senere vil fællesskabet blive hyldet med sange fra Højskolebogen.
Pris 30 kr.
Uge 17 er officiel ’Danmark spiser sammen uge’, hvor vi i fællesskab skal bekæmpe ensomhed og give mulighed for at lære nye mennesker at kende.
Vi håber at rigtig mange vil være med til at spise sammen med os, og efterfølgende deltage i sangaftenen.
I er selvfølgelig også velkommen til at møde op kl 19.00, hvor sangaftenen starter. Vi synger nye og gamle sange fra blandt andet højskolesangbogen og efterskole-sangbogen. Efter en god times sang går vi i spisesalen, hvor skolen vil være vært ved en kop kaffe.
Tilmelding til fællesspisningen på:
http://www.danmarkspisersammen.dk/event-list/?uuid=S1Z987-qG
eller ved at kontakte efterskolen med navn, mail og tlf. på deltagere. Så skal vi nok melde jer til.
Seneste tilmelding til fællesspisning er den 15/4.
Tag familien med til en aften i fællesskabets tegn, med dejlig mad og hvor I helt sikkert vil synge kendte sange, men også blive udfordret med nogle nye. Undervejs vil der også blive fortalt lidt om sangene. Sangaften og kaffe er gratis!”