Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

En kirke på vej – Fælleserklæringen

27/03/2019

På LK1 til sommer skal vi revidere Fælleserklæringen, der er BaptistKirkens arbejdsgrundlag for de kommende fem år. Arbejdet blev påbegyndt på LK2 i 2018 og fortsatte i menighederne, i ledelsen og på de tre regionale møder i februar og marts. Mette Holmgaard er konsulent på processen og har sammen med ledelsen samlet de forskellige input i ledelsens reviderede forslag til Fælleserklæringen, der er udsendt til menighederne i dag. Det kan læses her.
BaptistKirkens formand Per Beck siger: ”Vi efterlyser yderligere input fra menigheder og enkeltpersoner til Fælleserklæringen, og beder om at eventuelle kommentarer sendes til info@baptistkirken.dk senest den 25. april. Det udsendte forslag vil ligeledes blive drøftet ved lederkonferencens afslutning. Ledelsen vil på sit møde 3.-4. maj arbejde med at færdiggøre det endelige forslag til Landskonferencen.
Samtidig med Fælleserklæringen vil vi arbejde på, at der udgives et idekatalog, hvor menighederne kan finde konkrete ideer til at realisere indholdet i fælleserklæringen. Denne del af processen præsenteres på lederkonferencen, og efterfølgende orienteres menighederne i menighedsforsendelsen.”