Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
En let læst men ikke letkøbt lille katekismus

En let læst men ikke letkøbt lille katekismus

28/11/2018

Teologisk Forum i BaptistKirken har begået endnu en lille udgivelse. Med den hyperaktive Johannes Aakjær Steenbuch som formand begår dette udvalg en perlerække af bøger i disse år. Det nyeste er ”Lille katekismus”, en lommebog om det kristne evangelium. En lækker lille sag på 45 sider, velkomponeret med et vægtigt indhold. Her præsenteres kristne grundsandheder – ’det centrale i Jesus’ budskab’ – kort og præcist i kapitlerne Evangeliet, Korset, Den tomme grav, Tro, håb og kærlighed samt Det kristne fællesskab.
Det er en let læst bog, men indholdet er ikke letkøbt. Der er dyrebare sandheder, som man selv kan grunde over. Og så er der spørgsmål til samtale, hvis bogen bruges til dåbsoplæring eller smågrupper. Den kan varmt anbefales og gik da også som varmt brød på lørdagens landskonference, hvor de første 100 eksemplarer blev revet væk. Den koster også kun 20 kr. plus forsendelse og kan bestilles på info@baptistkirken.dk.
Teologisk Forum arbejder allerede på et nyt oplag af bogen og vil derfor være taknemmelig for eventuelle rettelser og kommentarer til teksten. De kan sendes til johannesas@gmail.com.