Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Familien Hylleberg er vendt hjem

Familien Hylleberg er vendt hjem

28/06/2017

For et par uger siden vendte hele familien Hylleberg hjem igen til det danske, da skolen i Rwanda gik på sommerferie og der var et par jobsamtaler, der skulle passes ind i programmet. Familien har indtil nu opholdt sig i et lånt sommerhus i Odsherred, men flytter i disse dage tilbage til deres hus i Trekroner ved Roskilde og ser tilbage på 2,5 år, der har bragt lidt af hvert. Som man kan læse i deres Facebook gruppe, er det med blandede følelser, at de vender hjem. Der bliver rig mulighed for at møde hele familien på Sommerstævnet i Lindenborg eller til et af de mange arrangementer ude i menighederne henover efteråret.
Rasmus har dog de seneste par dage været med Morten Kofoed i Rwanda og Burundi for at få afsluttet de sidste engagementer, og de har i fællesskab mødtes med alle vores partnere i de to lande. Morten er tilbage på kontoret onsdag, mens Rasmus er tilbage i det danske, mandag.