Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Genopdag modet – sommerstævne 2020

Genopdag modet – sommerstævne 2020

30/10/2019

Planlægning af sommerstævnet 2020 er i fuld gang. En af hovedtalerne er Karl Martin fra Edinburgh i Skotland. Han underviste med stor positiv respons på BaptistKirkens lederkonference i foråret. En anden international gæst bliver Victor John fra Indien og flere er på trapperne.
Eftermiddagenes workshops og seminarer bliver koncentreret i fire spor: Mod til at dele troen. Mod til et dybere liv. Mod til tro i familien og mod til at tjene min næste. Hertil kommer nogle seminarer arrangeret af kirkelige organisationer, men så vidt muligt holdes de indenfor de fire spor.
Programudvalget består af John Nielsen (fmd.), John Lorentzen og Charley Stephansen fra Missionsforbundet og Torben Andersen, Lars Midtgaard og Lotte Holm Boeriis fra BaptistKirken, samt Charlotte Bekker Willer fra BBU. MBU har ikke fundet et medlem.
Som noget nyt er BBU og MBU også medarrangør af sommerstævnet på lige fod med BaptistKirken og Missionsforbundet. I praksis betyder det ikke den store forskel, men f.eks. at evt. overskud/underskud deles i fire portioner.

En af de store udfordringer ved sommerstævnet er at få økonomien til at hænge sammen. Stævnet i år gav et underskud på ca. 150.000 kr. Der er brug for flere deltagere, flere indtægter eller færre udgifter. Gæstedagen i år var en stor succes i antal af besøgende (og gentages næste år), men der var ekstra udgifter forbundet med aktiviteter og færre solgte dagkort.

Planlæg allerede nu at være med i uge 30 fra 19.-25. juli 2020 i Lindenborg. Der venter flere overraskelser, som bekendtgøres, når aftalerne er på plads!